Saako uusi vastuukaksikko laivan kääntymään?

Syvissä vesissä viime viikkoina purjehtinut TUTO Hockey:n A-junnujen joukkue on tulevana viikonloppuna haastavan paikan edessä. Käsillä on, ei vain kuuden pisteen vaan sanotaanko kahdentoista pisteen. Voittamalla lauantaina HPK Teamin ja sunnuntaina KOOVEEn joukkue on vielä mukana tavoittelemassa paikkaa Nuorten Mestiksessä. Tappioilla puolestaan joukkueen tie päätynee Nuorten Suomi-Sarjaan.

Kun Nuorten Mestiksen karsintasarjavaihetta on jäljellä enää kymmenen kierrosta, on TUTOn A-junnujen sijoitus viides. Matkaa neljänteen sijaan on kolme pistettä ja vastaavasti takaakin hönkii kärkkyjiä.  Viimeisestä kahdeksasta ottelusta joukkueen pistesaldo on vain neljä pistettä ja niinpä seuran johto tulkitsi asiaa torstaina 15.11.2012, jolloin tähän asti ryhmää vetäneet Mikko Rautee ja Ville Aarnio vapautettiin tehtävästään ja tilalle pestattiin valmennuskaksikko Petteri Koskinen sekä Ilkka Saarela.

Uudella valmennusduolla on edessään hurja tulikaste tulevana viikonloppuna. Suurin haaste liittyy siihen miten saada joukkue pelaamaan omalla tasollaan ja miten saada luotua tiimiin uskottava maalivahtipelaaminen. Esimerkiksi viikko sitten Marli Areenalla pelattu ottelu TUTO Hockey – VG-62 oli peliprosentuaalisesti sanottua 65-35 TUTOn kauraa mutta vaisu puolustuspelaaminen, heikko alivoima ja sähinän puuttuminen vastustajan luukulla olivat ne tekijät joilla tarjoiltiin tässä tapauksessa naantalilaisille helppo voitto.

Lauantaina 17.11.2012 kello 13.50 alkavassa ottelussa TUTO Hockey A saa vastaansa sarjajumbon HPK Teamin. Ottelu isolla O:lla on vuorossa sunnuntaina 18.11.2012. Tuolloin Marli Areenalla pelataan ottelu TUTO Hockey A vastaan KOOVEE A. Jo etukäteen tiedetään että kello 15.50 alkavassa ottelussa ratkaistaan paljon asioita. Nyt jos koskaan tarvitaan kannustusta jotta nuori joukkue uskoo ja luottaa itseensä ja selvittää tiensä Nuorten Mestikseen.

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää