Rutanen ja Kangasniemi loppukaudeksi TUTOon

TUTO Hockey vahvistaa hyökkäyspäätään kahdella Espoo Bluesin sopimuspelaajalla, kun jo viime kaudelta tuttu Aleksi Rutanen ja taitava Iikka Kangasniemi saapuvat Turkuun loppukaudeksi.

”Olemme rakentaneet joukkuetta rauhassa, ja nyt kun saimme mahdollisuuden tuoda Kangasniemen ja Rutasen loppukaudeksi tänne, oli siirrot hyvin helppo toteuttaa”, TUTOn urheilutoimenjohtaja Elmo Aittola sanoo.

20-vuotias Rutanen vietti jo viime kauden lainalla TUTOssa ja iski 54 ottelussa mainiot tehopisteet 16+13=29. Kuluvalla kaudella oikea laitahyökkääjä on pelannut Mestistä K-Vantaassa 25 peliä tehoin 5+6=11.

”Rutanen on meille viime kaudelta hyvin tuttu pelaaja ja tiedämme mitä saamme. Aleksin kahden suunnan pelaaminen on loistavaa ja mies on kunnostautunut tärkeiden maalien tekijänä”, Aittola jatkaa.

19-vuotias Kangasniemi on pelannut myöskin alkukauden K-Vantaassa, ollen joukkueen toiseksi paras pistemies. Pienikokoinen laituri on nakuttanut 39 ottelussa tehopisteet 3+23=26.

”Kangasniemen olisimme halunneet jo kesällä Turkuun. Kyseessä on poikkeuksellisen taitava pelaaja, joka tulee olemaan meille tärkeä mies kevättä ajatellen.”

TUTO Hockey pelaa Marli Areenalla seuraavaksi keskiviikkona 28.1. klo 18.30, kun vieraaksi saapuu Heinolan Peliitat. Keskiviikon otteluliput ovat nyt alennuskoodilla puoleen hintaan, joten hyödynnä tarjous TÄSTÄ!

 

Aleksi Rutanen ihastutti TUTOssa jo viime kaudella.

Jaa eteenpäin:

MM-kisoja pelataan taas Tampereella, me lähdemme paikan päälle ja haluamme sinut matkaan mukaan! Luvassa on hyvät...

Lue lisää

Villi kortti -kierrokselta tarttui matkaan jatkopaikka kevään tosipeleihin kahdella otteluvoitolla KeuPasta. Pudotuspelit aloitetaan vierasmatsilla jo tulevana...

Lue lisää

Suomen Jääkiekkoliitto palkitsee vuosittain sarjojen pelaajia hyvistä suorituksista. Kauden 2022-2023 Mestiksen opiskelijapalkinnon on voittanut TUTO Hockeyn...

Lue lisää