Rutanen ja Kangasniemi loppukaudeksi TUTOon

TUTO Hockey vahvistaa hyökkäyspäätään kahdella Espoo Bluesin sopimuspelaajalla, kun jo viime kaudelta tuttu Aleksi Rutanen ja taitava Iikka Kangasniemi saapuvat Turkuun loppukaudeksi.

”Olemme rakentaneet joukkuetta rauhassa, ja nyt kun saimme mahdollisuuden tuoda Kangasniemen ja Rutasen loppukaudeksi tänne, oli siirrot hyvin helppo toteuttaa”, TUTOn urheilutoimenjohtaja Elmo Aittola sanoo.

20-vuotias Rutanen vietti jo viime kauden lainalla TUTOssa ja iski 54 ottelussa mainiot tehopisteet 16+13=29. Kuluvalla kaudella oikea laitahyökkääjä on pelannut Mestistä K-Vantaassa 25 peliä tehoin 5+6=11.

”Rutanen on meille viime kaudelta hyvin tuttu pelaaja ja tiedämme mitä saamme. Aleksin kahden suunnan pelaaminen on loistavaa ja mies on kunnostautunut tärkeiden maalien tekijänä”, Aittola jatkaa.

19-vuotias Kangasniemi on pelannut myöskin alkukauden K-Vantaassa, ollen joukkueen toiseksi paras pistemies. Pienikokoinen laituri on nakuttanut 39 ottelussa tehopisteet 3+23=26.

”Kangasniemen olisimme halunneet jo kesällä Turkuun. Kyseessä on poikkeuksellisen taitava pelaaja, joka tulee olemaan meille tärkeä mies kevättä ajatellen.”

TUTO Hockey pelaa Marli Areenalla seuraavaksi keskiviikkona 28.1. klo 18.30, kun vieraaksi saapuu Heinolan Peliitat. Keskiviikon otteluliput ovat nyt alennuskoodilla puoleen hintaan, joten hyödynnä tarjous TÄSTÄ!

 

Aleksi Rutanen ihastutti TUTOssa jo viime kaudella.

Jaa eteenpäin:

TUTO ja hyökkääjä Topias Kaski ovat solmineet loppukauden mittaisen sopimuksen. Puolitoista kautta Jukureiden organisaatiossa viettäneen, turkulaislähtöisen...

Lue lisää

Viime viikon kolmessa ottelussa riitti tapahtumia ja käänteitä useamman otteluviikon edestä. Kaksi kotipeliä HK Zemgalea vastaan...

Lue lisää

TUTOn hyökkääjätähti Roope Ranta kävi toimittamassa Lausteen perhekuntoutuskeskukseen 100 kappaletta ottelulippuja TUTOn otteluihin. Perhekuntoutuskeskuksen johtaja Kim...

Lue lisää