Rutanen ja Kangasniemi loppukaudeksi TUTOon

TUTO Hockey vahvistaa hyökkäyspäätään kahdella Espoo Bluesin sopimuspelaajalla, kun jo viime kaudelta tuttu Aleksi Rutanen ja taitava Iikka Kangasniemi saapuvat Turkuun loppukaudeksi.

”Olemme rakentaneet joukkuetta rauhassa, ja nyt kun saimme mahdollisuuden tuoda Kangasniemen ja Rutasen loppukaudeksi tänne, oli siirrot hyvin helppo toteuttaa”, TUTOn urheilutoimenjohtaja Elmo Aittola sanoo.

20-vuotias Rutanen vietti jo viime kauden lainalla TUTOssa ja iski 54 ottelussa mainiot tehopisteet 16+13=29. Kuluvalla kaudella oikea laitahyökkääjä on pelannut Mestistä K-Vantaassa 25 peliä tehoin 5+6=11.

”Rutanen on meille viime kaudelta hyvin tuttu pelaaja ja tiedämme mitä saamme. Aleksin kahden suunnan pelaaminen on loistavaa ja mies on kunnostautunut tärkeiden maalien tekijänä”, Aittola jatkaa.

19-vuotias Kangasniemi on pelannut myöskin alkukauden K-Vantaassa, ollen joukkueen toiseksi paras pistemies. Pienikokoinen laituri on nakuttanut 39 ottelussa tehopisteet 3+23=26.

”Kangasniemen olisimme halunneet jo kesällä Turkuun. Kyseessä on poikkeuksellisen taitava pelaaja, joka tulee olemaan meille tärkeä mies kevättä ajatellen.”

TUTO Hockey pelaa Marli Areenalla seuraavaksi keskiviikkona 28.1. klo 18.30, kun vieraaksi saapuu Heinolan Peliitat. Keskiviikon otteluliput ovat nyt alennuskoodilla puoleen hintaan, joten hyödynnä tarjous TÄSTÄ!

 

Aleksi Rutanen ihastutti TUTOssa jo viime kaudella.

Jaa eteenpäin:

alkusarja uuden edessä mestiksessä TUTOn kausi käynnistyi monen vuoden tauon jälkeen U20 Mestiksessä. Kauteen lähdettiin turkulaisimmalla...

Lue lisää

KAUDEN 24-25 KAUSIKORTIT MYYNNISSÄ NYT!  Nyt myynnissä rajoitettu erä kausikortteja erikoishintaan! Jokainen kausikortti on numeroitu, joten...

Lue lisää

TERVETULOA KEVÄÄN 2024 TUTO-RISTEILYLLE! Risteilemme Viking Linen kanssa maailman upeimmassa saaristossa lauantaina 18.5.2024 Varma kevään merkki...

Lue lisää