Roope Paltta siirtyy sivuun TUTO Hockeyn toimitusjohtajan paikalta

Roope Paltta jättäytyy pois TUTO Hockeyn toimitusjohtajan paikalta. TUTO Hockey julkaisee uuden toimitusjohtajan tänään klo 18.

”Kulunut aika TUTO Hockeyn peräsimessä on ollut ikimuistoista, hienoa ja opettavaista, mutta samalla myös todella kovaa. Olen tehnyt useamman vuoden työtä urheilun parissa intohimoisesti ja nyt on pienen hengähdystauon paikka”, Paltta avaa ratkaisun taustoja.

Alkuvuodesta 2018 saakka TUTO Hockey Oy:n toimitusjohtajana toiminut Roope Paltta haluaa kiittää yhteisestä matkasta hallitusta, henkilökuntaa niin toimistolla kuin hallin ravintoloissakin, urheilujohtoa ja pelaajia. TUTOn kannattajia ja yhteistyökumppaneita Paltta arvostaa suuresti ja haluaa osoittaa heille vilpittömät kiitokset ja kunnioituksensa.

”On ollut äärimmäisen hienoa huomata, miten sitoutuneita kannattajat ja yhteistyökumppanit ovat olleet. Ja on todella inspiroivaa, miten paljon myös vapaaehtoisia TUTO Hockey saa avukseen erityisesti ottelupäivinä ja myös niiden ulkopuolella”, Paltta sanoo.

Organisaatio on saanut rakennettua hyvän ja nuoren joukkueen. Uskon, että tänä vuonna taistellaan siitä kirkkaimmasta.

Nähdään halleilla.

Kiittäen ja kunnioittaen,

Roope Paltta

TUTO Hockey kiittää Palttaa

TUTO Hockeyn hallituksen puheenjohtaja Tuomas Haanpää haluaa kiittää Roope Palttaa yhteisestä matkasta.

”Haluan kiittää Roopea TUTOn eteen tekemästä työstä ja toivottaa hänelle tsemppiä tulevaisuuteen ja sen tuomiin uusiin haasteisiin. Olemme pitäneet aktiivista vuoropuhelua Roopen kanssa koko hänen TUTOssa oloajan. Ensimmäisen kerran juttelimme tästä asiasta kesällä. On hienoa että Roope pystyi jatkamaan tehtävässä tähän asti ja saimme tehtyä siirron hallitusti”.

Uusi toimitusjohtaja julki tänään

TUTO Hockey julkaisee uuden toimitusjohtajan tänään klo 18.00 alkavassa kutsuvierastilaisuudessa Ravintola Bassissa.

 

Jaa eteenpäin:

Samuel Jukuri tulee tilkitsemään TUTOn maalia perjantain kotiotteluun Kajaanin Hokkia vastaan. Ulkopuolinen apu tulee tarpeeseen, sillä...

Lue lisää

TUTO ja hyökkääjä Topias Kaski ovat solmineet loppukauden mittaisen sopimuksen. Puolitoista kautta Jukureiden organisaatiossa viettäneen, turkulaislähtöisen...

Lue lisää

Viime viikon kolmessa ottelussa riitti tapahtumia ja käänteitä useamman otteluviikon edestä. Kaksi kotipeliä HK Zemgalea vastaan...

Lue lisää