Roope Laavainen paikkaamaan puolustusta – Päivitystä poissaoloihin

Chicago Blackhawksin varaama puolustaja Roope Laavainen pelaa TUTOssa seuraavat 5 ottelua. 

Junioriurallaan muun muassa Jokereita edustanut Laavainen on pelannut urallaan 42 Liiga-ottelua HPK:n paidassa, joissa hän on kerännyt tehot 0+6. Lisäksi mies edusti viime kaudella Mestis-seura LeKiä 15 runkosarja- ja 5 pudotuspeliottelussa. Laavainen palaa HPK:n riveihin 13.10.2018. 

Poissaolevista pelaajista lähimpänä pelikuntoa ovat hyökkääjät Juho Virtanen ja Jussi Tammela, joiden tilanteita katsotaan päivä kerrallaan. Avausottelussa iskua saanut Nico Friman palaa joukkueen vahvuuteen 2-4 viikon sisällä, kun taas Henry Mäntylä, Niko Ahoniemi ja Topi Taavitsainen palaavat marraskuun aikana. Adam Kalajn sairasloma puolestaan venyy joulukuun puolelle, jonka lisäksi puolustaja Jere Rouhiainen on parhaillaan tutkimuksissa.

Tule katsomaan Kupittaan uuden sheriffin ensimmäinen ottelu TUTOn paidassa ja kannustamaan kotijoukkuen voittoon keskiviikkona 3.10. Marli Areenalle klo 18:30 alkaen! Osta liput ennakkoon täältä.
 

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää