Roni Viirlas ja Eetu Koski TUTOn miehistöön

TUTO vahvistaa joukkuetta kahdella Rauman Lukosta tulevalla nuorella lupauksella.

Rauman Lukon Liiga-miehistöön kuuluvat nuoret lupaukset 20-vuotias puolustaja Roni Viirlas sekä 21-hyökkääjä Eetu Koski liittyvät tänään joukkueen vahvuuteen toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella. Koski on turkulaisyleisölle jo tuttu pelaaja, sillä hän oli TUTOn riveissä alkukaudesta kolmen ottelun ajan, jolloin syntyivät tehot 1+1. Koski on pelannut kauden aikana Mestistä myös LeKin riveissä.

Viirlas on pelannut liigassa Lukon riveissä tällä kaudella kolmen ottelua. Turussa kiekko-oppinsa saanut puolustajalupaus on pelannut menneellä kaudella Kosken tavoin LeKissä.

Pelaajahankinnoista vastaava pelaajakoordinaattori Elmo Aittola kommentoi tuoreeltaan uusia hankintoja.

”Koski on tunnollinen kahden suunnan keskushyökkääjä, joka pystyy tekemään tulosta hyökkäyspäässä. Hän myös puolustaa erinomaisella asenteella ja osaamisella. Urheilijana hän on huippuluokkaa ja istuu ryhmäämme täydellisesti.”

”Viirlas taas on isokokoinen hyvä kiekollinen puolustaja, hyvällä liikkeellä varustettuna. Hän on osoittanut pystyvänsä pelaamaan hyvällä tasolla Liigan pudotuspeleissä ja on nuoreksi pelaajaksi melko kokenut sekä meritoitunut pelaaja”, Aittola kuvailee uusia hankintoja.

Molemmat pelaajat on pelikelpoisia jo keskiviikkona pelattavassa vierasottelussa LeKiä vastaan.

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää