Roni Allén vahvistaa TUTOn puolustusta

JYPistä siirtyvällä pelurilla on vyön alla 125 liigaottelua sekä CHL- ja Mestis-mestaruudet. 

TUTO Hockey on solminut kauden 2021-2022 kattavan sopimuksen puolustaja Roni Allénin kanssa. Valtaosan urastaan 22-vuotias pakki on kiekkoillut JYPissä, mutta matkan varrelle on mahtunut myös vuoden 2018 Mestis-mestaruus KeuPa HT:n riveissä.

-Roni on ikäisekseen jo kokenut ja rutinoitunut pelaaja. Hän on osoittanut liigassakin, että pystyy kantamaan vastuuta ja pelaamaan roolissa kuin roolissa, kertoo TUTOn urheilukoordinaattori Jouni Virpiö.

Allén tunnetaan monipuolisena puolustajana, joka kykenee fyysiseen peliin, näkee kentän erittäin hyvin ja antaa murtavia syöttöjä. Pelitaitava pakki onkin tärkeä linkki tulevan kauden joukkueessa.  

-Tämän tasoisia pelaajia tulee harvoin tarjolle Mestikseen, joten olemme erittäin tyytyväisiä, että Roni valitsi pelipaikakseen juuri TUTOn, Virpiö jatkaa.

TUTOn rosterissa on tälle hetkellä 18 hyökkääjää ja 10 puolustajaa. Tämä tarkoittaa, että pelipaikoista tullaan tulevalla kaudella näkemään kovaa, mutta rehellistä kilpailua.

-Olemme erittäin tyytyväisiä, että saimme rakennettua näin laadukkaan, urheilullisen ja ison rosterin. Uskon, että tilanne näkyy hyvänä kirittäjänä arjessa. Tämä taas kehittää sekä yksilöitä että joukkuetta, Virpiö summaa.

Kuva: Jiri Halttunen

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää