Roni Allén vahvistaa TUTOn puolustusta

JYPistä siirtyvällä pelurilla on vyön alla 125 liigaottelua sekä CHL- ja Mestis-mestaruudet. 

TUTO Hockey on solminut kauden 2021-2022 kattavan sopimuksen puolustaja Roni Allénin kanssa. Valtaosan urastaan 22-vuotias pakki on kiekkoillut JYPissä, mutta matkan varrelle on mahtunut myös vuoden 2018 Mestis-mestaruus KeuPa HT:n riveissä.

-Roni on ikäisekseen jo kokenut ja rutinoitunut pelaaja. Hän on osoittanut liigassakin, että pystyy kantamaan vastuuta ja pelaamaan roolissa kuin roolissa, kertoo TUTOn urheilukoordinaattori Jouni Virpiö.

Allén tunnetaan monipuolisena puolustajana, joka kykenee fyysiseen peliin, näkee kentän erittäin hyvin ja antaa murtavia syöttöjä. Pelitaitava pakki onkin tärkeä linkki tulevan kauden joukkueessa.  

-Tämän tasoisia pelaajia tulee harvoin tarjolle Mestikseen, joten olemme erittäin tyytyväisiä, että Roni valitsi pelipaikakseen juuri TUTOn, Virpiö jatkaa.

TUTOn rosterissa on tälle hetkellä 18 hyökkääjää ja 10 puolustajaa. Tämä tarkoittaa, että pelipaikoista tullaan tulevalla kaudella näkemään kovaa, mutta rehellistä kilpailua.

-Olemme erittäin tyytyväisiä, että saimme rakennettua näin laadukkaan, urheilullisen ja ison rosterin. Uskon, että tilanne näkyy hyvänä kirittäjänä arjessa. Tämä taas kehittää sekä yksilöitä että joukkuetta, Virpiö summaa.

Kuva: Jiri Halttunen

Jaa eteenpäin:

Naapurin Maalaiskana Oy ja TUTO ovat tehneet yhteistyösopimuksen kaudelle 2023-2024. Kauden aikana katsomme jatkoa myös seuraaville...

Lue lisää

Uusi Mestis-kausi ja ensimmäinen runkosarjaottelu lähestyy nopeasti! Olemme ymmärrettävästi saaneet paljon kyselyitä kausikorteista, jotka on tilattu...

Lue lisää

Nykyisen työntekijän siirtyessä urallaan eteenpäin, TUTO Hockey hakee organisaatioonsaPALVELUPÄÄLLIKKÖÄ TUTO Hockey pelaa kaupungin värikkäintä lätkää Kupittaalla...

Lue lisää