RAPORTTI: TUTO taipui Kouvolassa

 

KooKoo-TUTO 5-2

TUTO taipui lauantain kamppailussa KooKoolle maalein 5-2. KooKoon ylivoima oli tänään tehokasta ja joukkue viimeisteli ottelussa kolme ylivoimamaalia.

Kotijoukkue KooKoo aloitti ottelun sähäkästi. Jan-Mikael Juutilainen avasi maalihanat ylivoimalla jo ajassa 05:00, kun Oskari Hämäläinen istui koukkaamisjäähyä. Jesse Jyrkkiö laukoi kiekon maalille siniviivalta ja Juutilainen viimeisteli jatkotilanteesta taululle lukemat 1-0.  Juutilainen pääsi avauserässä kokeilemaan myös rangaistuslaukausta, mutta Tommi Virtanen torjui rankkarin varmoin ottein. Erätauolle siirryttiin lukemissa 1-0.

 

TUTO aloitti toisen erän pirteästi

TUTO heräsi pelaamaan ensimmäisen erätauon aikana. Joukkue tuli toiseen erään pirteänä ja loi tukun maalipaikkoja heti erän alkuun. Ajassa 22:55 Aki Keinänen tasoitti lukemiksi 1-1. Erän puolivälissä hyvä draivi kuitenkin katosi kahteen peräkkäiseen rangaistukseen ja KooKoo onnistui ylivoimalla jälleen. Ajassa 34:40 syntynyt 2-1 maali merkittiin Tomi Peltosen nimiin. Kolme minuuttia myöhemmin Henri Tuominen löi taululle jo 3-1 lukemat ja näissä lukemissa siirryttiin myös viimeiselle erätauolle.


KooKoo osui päätöserässä vielä kahdesti
Ajassa 46:05 Juutilainen teki illan toisen maalinsa, jälleen ylivoimalla. 4-1 maalin syntyaika oli 46:05.
TUTO haki vimmatusti kavennusta ja ajassa 57:04 Janne Pälve ampui kiekon maaliin joukkueen pelatessa ilman maalivahtia. Pälveen 4-2 maaliin merkittiin syöttöpiste Tuukka Pulliaiselle. Tuominen niittasi kiekon vielä tyhjään maaliin ajassa 58:49 ja homma oli sillä taputeltu. KooKoo voitti ottelun lukemin 5-2.

 

”Erikoisia tilanteita tapahtui”
TUTOn päävalmentaja Ismo Lehkonen hoiti tiedotustilaisuuden jälleen ammattimaisesti.

”Erikoisia tilanteita tapahtui läpi illan. Eräässäkin tilanteessa Virtanen on ensin yksin läpi, peli vihelletään poikki ja siitä meille 5-3 alivoima. KooKoo oli tehokas ylivoimalla tänään ja iski paikoista maalit. Meidän pelaaminen oli tänään heikkoa. ”, kertoi Lehkonen ottelun jälkeisessä pressissä.

 

TUTOn ottelut jatkuvat ensi viikon keskiviikkona Marli Areenalla. Muista myös huominen hyväntekeväisyystapahtuma Marli Areenalla. TUTOsta paikalla ainakin Ismo Lehkonen sekä Aki Keinänen. 

 

 

 

 

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää