Raportti: TUTO Hockey – Sport

TUTOn ja Sportin välinen ottelu käynnistyi mielenkiintoisissa merkeissä, kun alkulämpöön luisteli kaksi valkoisiin paitoihin sonnustautunutta ryhmää. Itse otteluun Sport puki päälleen TuTon junioreilta lainatut siniset paidat.


Kauan odotettu Juhani Tammisen paluu TUTOn penkin taakse käynnistyi turkulaisittain murheellisesti, kun ykköspakkiparin Pasi Hirvonen jätti pelin kesken jo ensimmäisen erän puolivälissä. Näin ollen eilen Salossa miehekkäästi esiintynyt Riku Väkiparta sai peliaikaa Iiro Vehmasen vierellä.


Avauserässä TUTO pääsi testaamaan kahden minuutin ajan ylivoimaa viidellä kolmea vastaan. Kiekko liikkui kesäisen nätisti, mutta maalit jäivät puuttumaan. Käytännössä peli pyöri täydet kaksi minuuttia ykköskentän toimesta vaasalaisten päädyssä, mutta uhrautuva alivoimakolmikko selvitti tilanteen.


Kauden ensimmäinen maali Kupittaalla syntyi turkulaislähtöisen pelaajan toimesta, valitettavasti tämän maalin jälkeen ei soinut Lättyä pussiin, sillä maalintekijänä oli Sportin Petri Meri.

 

Juhani Tammisen TUTO Hockeyn voittosarakkeessa on kaksi merkintää yhtä monen ottelun jälkeen.


Toinen erä ei ehtinyt vanhenemaan kuin reilut puoli minuuttia, kun oli vanhan tutun maalibiisin aika. Ville-Vesa Vainiola ja Antti Virtanen pohjustivat Arttu Niskakankaalle paikan, jonka mies käytti kylmästi hyväkseen. Tasalukemat taululla kuvastivat hyvin toisen erän tapahtumia, maalipaikoissa Sport oli niukasti niskan päällä parilla tolppakudilla, mutta muuten erä oli varsin tasaväkinen. Erän lopulla TUTOn päädyssä nähtiin pientä pyöritystä, mutta Tommi Virtanen oli päättänyt tehdä yritykset tuloksettomiksi.


Kolmas erä alkoi pitää sisällään enemmän maaleja. Erän puoliväliin mennessä oltiin nähty jo neljä maalia, kun Sportin 4-2 kavennus pysäytti kellon aikaan 10.00. TUTOlta maalasivat Antti Virtanen, Derek Famulare ja Niko Palonen. Kolmen maalin johto kuihtui aikalisästä huolimatta ja vajaat viisi minuuttia ennen loppua tilanne oli jo tasan 4-4. Nämä numerot löytyivät taululta myös täyden 60 minuutin jälkeen.


Ratkaisu haettiin suoraan voittomaalikilpailusta, jossa kotijoukkueen voiton ratkaisi näyttävällä harhautuksella kotiyleisön suuri suosikki Tuukka Pulliainen.

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää