Raportti: Pulliaisen kenttä täysin pitelemätön Lempäälässä

Tuukka Pulliaisen johtama kenttä oli täysin pitelemätön Lempäälässä. Pulliaisen laiturit Aki Keinänen ja Anrei Hakulinen tekivät viisi pistettä kumpainenkin ja LeKi kaatui lukemin 2-6.

Ottelu Lempäälässä alkoi heti avauskiekosta lähtien TUTOn hallinnalla. LeKi oli erässä ottavana osapuolena ja ajassa 8.47 Aki Keinänen teki illan ensimmäisen maalin. Noin kahdeksan minuuttia myöhemmin Anrei Hakulinen onnistui maalinteossa ja taululla komeili vierasjohto 0-2. TUTO pääsi ensimmäisessä erässä kokeilemaan myös kerran ylivoimaansa, mutta tulosta ei kuitenkaan syntynyt. 0-2 lukemista siirryttiin erätauolle.

Hakulisen show jatkui läpi ottelun

Anrei Hakulinen niittasi illan toisen maalinsa heti toisen erän alkuun. Pelikellot pysähtyivät ajassa 20.56 ja 0-3 oli tosiasia. 28.31 oli pelattuna, kun Tuukka Pulliainen katkaisi LeKin selkärangan lopullisesti 0-4 maalillaan. Tähänkin maaliin syöttöpisteet merkittiin Hakuliselle ja Keinäselle. LeKi sai vielä kavennettua toisen erän lopulla tilanteeksi 1-4, kun Vilho Virmavirta ampui kiekon ensimmäistä kertaa Tommi Virtasen vartioimaan maaliin ajassa 39.14. Virtaselle kertyi toisessa erässä kunnioitettavat 15 torjuntaa, mutta laukaukset eivät aivan parhaalta sektorilta tulleet.  Erätaukotilanne toisella erätauolla oli 1-4.

TUTO pelasi kolmannen erän järkevästi

TUTO piti kolmannessa erässä kiekkoa hallussaan, eikä päästänyt LeKi:ä juurikaan maalipaikoille. Ajassa 51.29 Atte Pentikäinen otti erän toisen rangaistuksensa ja puoli minuuttia myöhemmin Nico Manelius siirsi kiekon Zoltan Hetényin selän taakse. Ajassa 56.46 Hakulinen viimeisteli hattutemppunsa läpiajosta. Hakulinen ampui terävästi ranteella kiekon Hetényin haaroista sisään ja näin lukemiksi muuttui jo 1-6. LeKi kaunisteli lukemiksi 2-6 ajassa 58.34 Sami Laakson toimesta. Nämä olivat myös loppulukemat.

Pulliaisen ketju keräsi tänään reilusti tehopisteitä. Keinänen saalisti tehot 1+4, Hakuliselle merkittiin 3+2 ja Pulliaiselle itselleen 1+2 tehot.

 

TUTOn taival jatkuu kotipelillä tämän viikon perjantaina. Silloin Marli Areenalla vierailee Kajaanin Hokki. Osta lippusi ennakkoon edullisemmin tästä.

Jaa eteenpäin:

Mestarimaalivahti Petri Koivisto on poissa TUTO Hockeyn on tavoittanut suru- uutinen, seuran entinen maalivahti Petri Koivisto...

Lue lisää

TUTOn ja Ravintola Denniksen yhteistyö jatkuu myös kaudella 2024-2025! ”Olemme TUTOssa erittäin kiitollisia, että saamme jatkaa...

Lue lisää

Kasper Koskinen TUTOn sopimuspelaajaksi  TUTO Hockey on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen Kasper Koskisen kanssa. Alkukauden TPS:stä...

Lue lisää