Raportti: Kiekkohait – TUTO Hockey

Kiekkohait – TUTO Hockey 0-7 (0-0, 0-4, 0-3)

 

 

0-1 30.39 Johannes Lehto (Hakulinen – Pasonen) yv.
0-2 32.17 Anrei Hakulinen (Väkiparta – Heinimäki) sr.
0-3 36.17 Sami Savolainen (Lieskivi – Reponen)
0-4 39.45 Riku Väkiparta
0-5 45.34 Otto-Eemeli Linke (Väkiparta – Lieskivi) yv.
0-6 54.50 Anrei Hakulinen (Virtaniemi)
0-7 58.41 Johannes Lehto

 

 

MAALITTOMUUS PÄÄTTYI TOISESSA ERÄSSÄ

Ottelun alku oli molemmille haastava. Kauden ensimmäinen ottelu, eikä jäätuntumaa ollut kuin reilun viikon ajalta. Vauhtia toki riitti, varsinkin ensimmäisen viisiminuuttisen ajan ottelun tempo oli kova. Intensitettitaso kuitenkin laski erän edetessä. Molempien joukkueiden otteista paistoi vielä kesäloma.

Toisessa erässä TUTOn maalilla torjunut Kim Törnström torjui ensimmäisen laukauksen vasta seitsemännellä minuutilla, mutta tämän jälkeen ote siirtyikin hetkeksi täysin kotijoukkueen haltuun. Hallinta päättyi Johannes Lehdon tekemään ensimmäiseen ja vapauttavaan maaliin. Maalin jälkeen TUTOn pelaajien otteista paistoi vapautuneisuus ja varsinkin Anrei Hakulinen ja Riku Väkiparta ihastuttivat itsevarmoilla otteillaan.

Lukemat kertovat enemmänkin erosta viimeistelytaidossa, kuin kokonaisuudessa. Salolaisilla oli omat paikkansa maalintekoon, mutta Kim Törnström piti huolen, ettei kotijoukkueen maalisarakkeen nolla päässyt vaihtumaan muihin lukemiin.

 

Jaa eteenpäin:

Toimitusjohtajamme Kimmo Hollmèn jakaa tilattuja kausikortteja jo tulevana torstaina 5.10. jäähallin Legenda-klubilla kello 12:00-16:00 välillä. Kausikortteja...

Lue lisää

PÄÄSYLIPPUJA VAPAUTETTU RAJATTU ERÄ 2.10. !  Kuva: Tiia Mahkonen

Lue lisää

TUTO ja Jesse Helander ovat sopineet pelaajan siirtymisestä loppukauden ajaksi ulkomaille, nimittäin RedBull Hockey Juniorsin riveihin...

Lue lisää