Rajoitustoimet purevat kipakasti – TUE TUTOa

Koronapandemia ja siihen liittyvät rajoitustoimet purevat jälleen kipakasti urheilua, yleisötapahtumia, Mestistä ja TUTOa. Tarvitsemme yritysten ja kannattajien pikaista tukea. Lue, miten voit olla tärkeä osa yhteisöä!

Pian kaksi vuotta kestänyt korona-aika pitää myös meitä pinteessään yhä ja nyt taas entistä kiristävämmällä otteella. Valitettavasti urheilupuolella eletään jo kriittisiä hetkiä jatkon kannalta. 

Jo syksyllä yleisömäärät hallissa olivat kaukana siitä, mihin on normaalioloissa totuttu, ja mitä optimistisina kauteen valmistautuessa odotettiin. Ilman yleisöä pelaaminen on suuri pettymys etenkin urheilijoille, mutta siitä on tullut myös iso huolenaihe seurojen kassojen vuoksi. 

Lounais-Suomen aluehallintovirasto AVIn viimeinen määräys yleisörajoituksista Varsinais-Suomessa nimittäin pakotti TUTOn pelaamaan tyhjille katsomoille.

”Tämä tarkoittaa välittömästi kymmenien tuhansien eurojen lovea tulopuoleen, kulujen ollessa silti lähes ennallaan. Mestis-seuralla ei ole kassassa sellaisia puskureita, että selvittäisiin ilman akuuttia kassakriisiä montaakaan viikkoa, sillä kauden aikana toiminta pyörii ottelutapahtumista saatavilla tuloilla. Nyt kassa on tyhjä, pelaajien, valmentajien, huoltajien ja muun henkilöstön palkat maksettavana, sekä pino uusia ja vanhoja laskuja, joten on pakko koittaa keksiä uutta myytävää menetettyjen ottelutapahtumatuottojen korvaamiseksi” toteaa toimitusjohtaja Dani Aavinen.

Vaikka halliin ei olla entisen lailla saatu yleisöä, CMOREn kautta pelejä on seurannut kuitenkin noin 1,5 hallillista silmäpareja jo kauden ensimmäisistä peleistä lähtien. Tämä onneksemme osoittaa, että TUTO ja Mestis-kiekko kiinnostaa jopa enenevissä määrin. 

Tautitilanteen edelleen pahentuessa on pakko varautua rajoitustoimien jatkumiseen myös 15.1. jälkeen, joten nyt tarvitaan kipeästi yhteisön tukea!

 

Tapoja tukea TUTOa

Yrityksille suunnataan kampanjatuotteita ennen kaikkea näkyäkseen TV-tuotteessamme, sekä mahdollisuutta tehdä jo nyt yhteistyösopimus 1,5 vuodeksi aina kauden 2022-23 loppuun asti. Täysin uusina tuotteina tarjolla on TV:ssä hyvin näkyvät katsomomainoslakanat sekä yritysten lahjakortit. Lahjakortin yritys voi hankkia jo nyt ja käyttää TUTOn palveluihin koko kalenterivuoden ajan.

Kannattajille tarjolla on kausikorttia jatkopeleihin, joka sisältää kaikki kauden 21-22 playoffs- tai karsintasarjan kotiottelut. TUTOa voit tukea myös ostamalla nimesi TUE TUTOA -mainospostaukseen. Lisätiedot ja tilaaminen verkkokaupastamme. 

 

Katsomolakanoiden paikat:

Ostetut Katsomolakanat pidetään puolivälierien loppuun asti, lakanan saa omaksi. Useita eri kokoja.

 

 

 

Jaa eteenpäin:

alkusarja uuden edessä mestiksessä TUTOn kausi käynnistyi monen vuoden tauon jälkeen U20 Mestiksessä. Kauteen lähdettiin turkulaisimmalla...

Lue lisää

KAUDEN 24-25 KAUSIKORTIT MYYNNISSÄ NYT!  Nyt myynnissä rajoitettu erä kausikortteja erikoishintaan! Jokainen kausikortti on numeroitu, joten...

Lue lisää

TERVETULOA KEVÄÄN 2024 TUTO-RISTEILYLLE! Risteilemme Viking Linen kanssa maailman upeimmassa saaristossa lauantaina 18.5.2024 Varma kevään merkki...

Lue lisää