"Ylivoima ratkaisi" – perjantaina seitsemäs välierä Kupittaalla

Jukurit – TUTO Hockey

4-3 (1-1, 1-1, 2-1) TILASTOT

 

TUTO Hockey ja Jukurit ottivat toisistaan mittaa kuudennen kerran välieräsarjan merkeissä. Ottelu alkoi TUTOn komennossa, eikä Jukureilla ollut tasakentällisin juurikaan maalintekotilanteita.

Anrei Hakulinen teki ottelun avausmaalin Tuukka Pulliaisen ja Aki Keinäsen esityöstä. Kyseinen kolmikko oli jälleen kerran todella vaikeasti pideltävissä. Ketjun pelistä paistaa peli-ilo kauas illasta toiseen.

Keinänen iski TUTOn toisen osuman toisessa erässä, tasoittaen erätaukotilanteeksi 2-2.

Jukureiden kolmatta osumaa tarkasteltiin videolta ennen hyväksymistä. Lopulta Jani Forrströmin runnoma osuma hyväksyttiin ja Jukureiden illan kolmas ylivoimamaali oli tosiasia.

”Ylivoima ratkaisi”, totesi Ismo Lehkonen pelin jälkeen.

TUTOlle tuomittiin illan kamppailussa seitsemän kaksiminuuttista, joiden aikana Jukurit iski siis kolme osumaa. Tässä on perjantain seitsemänteen peliin selkeä parannuskohde.

TUTO pääsi vajaat kuusi minuuttia ennen loppua vielä tasoihin Marco Tuokon osumalla ja hetken näyttikin siltä, että ratkaisua haettaisiin jälleen kerran jatkoerästä. Nestori Lähde siirsi Jukurit vielä kertaalleen johtoon ja tuo osuma myös jäi TUTOn hyvästä kiristä huolimatta ottelun voittomaaliksi.

Ottelusarjassa voitot ovat nyt tasan 3-3, joten seitsemäs ja ratkaiseva ottelu perjantaina Kupittaalla määrittelee sen, kumpi joukkueista etenee Mestiksen loppuotteluihin.

 

Jaa eteenpäin:

Viimeisessä runkosarjan pelissä lauantaina 18.3. nähtiin ansaittu palkitseminen! Kultainen kypärä on Veikkauksen symboli Mestiksessä. Mestiksessä jokaisen...

Lue lisää

Runkosarja lyötiin pakettiin makoisalla 4-3 kotivoitolla Forssalaisista. Kevät kuitenkin jatkuu ja pudotuspelikevät käynnistetään Villi kortti -kierroksen...

Lue lisää

Pelipäivät Villi kortti -kierroksella ovat maanantai 20.3., keskiviikko 22.3. ja tarvittaessa torstai 23.3. Kotipelin/pelien päivämäärät selviävät...

Lue lisää