"Ylivoima ratkaisi" – perjantaina seitsemäs välierä Kupittaalla

Jukurit – TUTO Hockey

4-3 (1-1, 1-1, 2-1) TILASTOT

 

TUTO Hockey ja Jukurit ottivat toisistaan mittaa kuudennen kerran välieräsarjan merkeissä. Ottelu alkoi TUTOn komennossa, eikä Jukureilla ollut tasakentällisin juurikaan maalintekotilanteita.

Anrei Hakulinen teki ottelun avausmaalin Tuukka Pulliaisen ja Aki Keinäsen esityöstä. Kyseinen kolmikko oli jälleen kerran todella vaikeasti pideltävissä. Ketjun pelistä paistaa peli-ilo kauas illasta toiseen.

Keinänen iski TUTOn toisen osuman toisessa erässä, tasoittaen erätaukotilanteeksi 2-2.

Jukureiden kolmatta osumaa tarkasteltiin videolta ennen hyväksymistä. Lopulta Jani Forrströmin runnoma osuma hyväksyttiin ja Jukureiden illan kolmas ylivoimamaali oli tosiasia.

”Ylivoima ratkaisi”, totesi Ismo Lehkonen pelin jälkeen.

TUTOlle tuomittiin illan kamppailussa seitsemän kaksiminuuttista, joiden aikana Jukurit iski siis kolme osumaa. Tässä on perjantain seitsemänteen peliin selkeä parannuskohde.

TUTO pääsi vajaat kuusi minuuttia ennen loppua vielä tasoihin Marco Tuokon osumalla ja hetken näyttikin siltä, että ratkaisua haettaisiin jälleen kerran jatkoerästä. Nestori Lähde siirsi Jukurit vielä kertaalleen johtoon ja tuo osuma myös jäi TUTOn hyvästä kiristä huolimatta ottelun voittomaaliksi.

Ottelusarjassa voitot ovat nyt tasan 3-3, joten seitsemäs ja ratkaiseva ottelu perjantaina Kupittaalla määrittelee sen, kumpi joukkueista etenee Mestiksen loppuotteluihin.

 

Jaa eteenpäin:

Naapurin Maalaiskana Oy ja TUTO ovat tehneet yhteistyösopimuksen kaudelle 2023-2024. Kauden aikana katsomme jatkoa myös seuraaville...

Lue lisää

Uusi Mestis-kausi ja ensimmäinen runkosarjaottelu lähestyy nopeasti! Olemme ymmärrettävästi saaneet paljon kyselyitä kausikorteista, jotka on tilattu...

Lue lisää

Nykyisen työntekijän siirtyessä urallaan eteenpäin, TUTO Hockey hakee organisaatioonsaPALVELUPÄÄLLIKKÖÄ TUTO Hockey pelaa kaupungin värikkäintä lätkää Kupittaalla...

Lue lisää