"Kenen leipää syöt, sen lauluja laulat"

Kenen leipää syöt, sen lauluja laulat on vanha totuus. Jos jotain tahoa edustaa, se hoidetaan tyylillä. Näin ainakin TUTOssa ajatellaan.

– Urheilu on aikamoista bisnestä, jossa ei ole varaa tinkiä pienistä asioista ja vaatetus on tässä kohdin todella ratkaiseva tekijä, summaa TUTO Hockeyn vaatettava Turun Pukumyynnin Timo Lakka.

TUTO Hockeyn ja Turun Pukumyynnin yhteistyön pohjana oli TUTOn puolelta pukeutua kaupungin komeimpiin pukuihin ja vastaavasti Pukumyynnin puolelta halu päästä mukaa nuoreen ja dynaamiseen ryhmään. Suomennettuna, molemmat tahot halusivat kehittää toimintaansa eteenpäin.

– Puhumme samaa kieltä. Molemmat teemme asioita hieman eri lailla, mitä muut aloillamme toimivat, Lakka jatkaa.

TUTO sai täksi kaudeksi uudet komeat peliasut. Samaa linjaa haluttiin jatkaa myös kentän ulkopuolella; pukeutuminen on kentällä ja sen ulkopuolella eräänlainen käyntikortti, joka kertoo siitä asenteesta, jolla TUTOssa suhtaudutaan jokapäiväiseen työntekoon.

Herrasmiehet Kiili, Tamminen ja Ortio komeissa työpuvuissaan. (Kuva: Jere Satamo)

Jaa eteenpäin:

MM-kisoja pelataan taas Tampereella, me lähdemme paikan päälle ja haluamme sinut matkaan mukaan! Luvassa on hyvät...

Lue lisää

Villi kortti -kierrokselta tarttui matkaan jatkopaikka kevään tosipeleihin kahdella otteluvoitolla KeuPasta. Pudotuspelit aloitetaan vierasmatsilla jo tulevana...

Lue lisää

Suomen Jääkiekkoliitto palkitsee vuosittain sarjojen pelaajia hyvistä suorituksista. Kauden 2022-2023 Mestiksen opiskelijapalkinnon on voittanut TUTO Hockeyn...

Lue lisää