"Kenen leipää syöt, sen lauluja laulat"

Kenen leipää syöt, sen lauluja laulat on vanha totuus. Jos jotain tahoa edustaa, se hoidetaan tyylillä. Näin ainakin TUTOssa ajatellaan.

– Urheilu on aikamoista bisnestä, jossa ei ole varaa tinkiä pienistä asioista ja vaatetus on tässä kohdin todella ratkaiseva tekijä, summaa TUTO Hockeyn vaatettava Turun Pukumyynnin Timo Lakka.

TUTO Hockeyn ja Turun Pukumyynnin yhteistyön pohjana oli TUTOn puolelta pukeutua kaupungin komeimpiin pukuihin ja vastaavasti Pukumyynnin puolelta halu päästä mukaa nuoreen ja dynaamiseen ryhmään. Suomennettuna, molemmat tahot halusivat kehittää toimintaansa eteenpäin.

– Puhumme samaa kieltä. Molemmat teemme asioita hieman eri lailla, mitä muut aloillamme toimivat, Lakka jatkaa.

TUTO sai täksi kaudeksi uudet komeat peliasut. Samaa linjaa haluttiin jatkaa myös kentän ulkopuolella; pukeutuminen on kentällä ja sen ulkopuolella eräänlainen käyntikortti, joka kertoo siitä asenteesta, jolla TUTOssa suhtaudutaan jokapäiväiseen työntekoon.

Herrasmiehet Kiili, Tamminen ja Ortio komeissa työpuvuissaan. (Kuva: Jere Satamo)

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää