"Eiköhän laiteta sirkushuvit pystyyn"

TUTO kohtaa lauantaina K-Vantaan Marli Areenalla. Otteluun odotetaan yleisöryntäystä, onhan aikuisten lippujen hinnat dynaamisen hinnoittelutavan ansiosta ainoastaan 10 euroa. Lisäksi TUTOn kotiotteluiden #laatutakuu on ottelussa käytössä, joten lipun ostaneet, kausikorttilaiset ja voucher-lipun haltijat voivat ottaa kaverin mukaan matsiin veloituksetta.

Ottelun osalta TUTOn päävalmentaja Ismo ”Ika” Lehkosella oli yksi erityinen toive:

”Toivon, että K-Vantaa saisi kaikki parhaat jätkät Jokereilta, HIFK:lta ja Bluesilta, mitä vain on saatavissa, jotta saataisiin mahdollisimman hyvä vastustaja tänne. Mitä kovemman haasteen saamme, sitä enemmän se poikia kehittää.”

Kalle Moisio oli puolestaan innoissaan päästessään pelaamaan vanhaa seuraansa vastaan.

”Tosi hyvä fiilis, kun pääsee pelaamaan tuttua seuraa vastaan. Todella mielenkiintoista nähdä, minkälaisella kokoonpanolla ne tulevat tänne. Toivottavasti kaikki kannattajamme pääsevät lauantaina paikalle, jotta saadaan lisää meteliä mökkiin. Hyvin se on mennyt jo nyt, mutta vielä voi parantaa, kuten voimme me pelaajatkin.”

”Vartiovuorolla ei voi tapahtua tuollaisia juttuja”

Ika oli myös pettynyt omiensa reagointiin edellisessä ottelussa.

”Olen vähän pettynyt meidän joukkueeseen siinä, miten se reagoi siihen, että meidän avainpelaajia hakataan ja ajetaan kuin vierasta sikaa illasta toiseen. Siellä on tietyt vartiovuorot kuitenkin, joten kyllä mä toivoisin, että meidän joukkue viheltäisi sen leikin poikki. Vartiovuorolla ei vaan voi tapahtua tuollaisia juttuja.”

”Eiköhän laiteta sirkushuvit pystyyn”

”Olemme löytäneet oman pelaamisemme ja siitä olen todella tyytyväinen. Aiomme viilata sitä vieläkin enemmän siihen suuntaan, että ihmiset viihtyvät täällä hallilla. Ottelussa pitää olla vauhtia, värikkäitä tilanteita ja tunnetta. Jos se sitten maksaa joitain pelejä esimerkiksi tappion muodossa, niin kyllä me se kestetään henkisesti, vaikka välillä lähtisikin vähän lapasesta. Vai mitä Kalle?”, heitti Ika pallon hyökkääjälleen.

”Kyllä. Laitetaan vaan sirkushuvit pystyyn”, Moisio täydentää.

Kuuntele koko tilaisuus tästä. Nauhalta selviää muun muassa, miksi TUTOn pitää kaivaa verta nenästä tällä kaudella ja miksi Moisio haluaisi pelata paidalla, jonka selässä ei ole nimeä.

 

Kokoonpano illan otteluun:

Hyökkääjät:

27 Pärssinen – 56 Kokkonen – 88 Lehtinen

46 Lindsten – 8 Pulliainen – 82 Keinänen (A)

28 Laine – 12 Uski – 11 Moisio

65 Rautajoki – 21 Meri – 79 Kuru
 

Puolustajat:

89 Virkki (C) – 66 Viirlas

40 Linke – 2 Tuohilampi (A)

63 Karhu – 14 Heinimäki
 

7. puolustaja: 50 Lehto

 

Maalivahdit:

36 Kähkönen (AM)

35 Meriläinen

 

Loukkaantuneet: Hiden, Franssila, Taavitsainen

 

Jaa eteenpäin:

Mestarimaalivahti Petri Koivisto on poissa TUTO Hockeyn on tavoittanut suru- uutinen, seuran entinen maalivahti Petri Koivisto...

Lue lisää

TUTOn ja Ravintola Denniksen yhteistyö jatkuu myös kaudella 2024-2025! ”Olemme TUTOssa erittäin kiitollisia, että saamme jatkaa...

Lue lisää

Kasper Koskinen TUTOn sopimuspelaajaksi  TUTO Hockey on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen Kasper Koskisen kanssa. Alkukauden TPS:stä...

Lue lisää