"Aurinkokuningas saa lisää valoa mökkiin."

Uuden TUTO-kortin myötä mullistuu paitsi ajatus perinteisestä kausikorttimallista, myös entiset lippukategoriat ja hinnat. Jatkossa irtolippuja on vain yhtä kategoriaa, jonka hinta on ovelta ostettuna 20€. Halvemmalla pääsee, kun ostaa pääsylipun etukäteen ja saapuu näyttämölle vähintään tuntia ennen ottelun alkua.

Edullisimmillaan matsilipun hinnaksi jää 2,5 euroa. Näin matalan hinnan mahdollistaa uusi TUTO-kortti.

– Ketään ei voi sanoa enää, ettei ole varaa ostaa pääsylippua, paukuttaa Juhani Tamminen.

– Ystäväni Lalli Partisen kanssa tapasimme taannoin Lappeenrannassa, jolloin Partisen suurena huolena oli se, että jääkiekosta tulisi rikkaiden ”kakaroiden” yksinoikeus. Tämä kortti pitää huolen siitä, ettei näin tapahdu, Tami jatkaa.

TUTO Hockeyn tavoitteena on myydä 4000 kappaletta TUTO-kortteja. Kuten on hyvin tiedossa, Kupittaalle mahtuu vain 3000 katsojaa. Eli TUTO-kortti takaa sisäänpääsyn nopeimmille. Mitä jos kaikki eivät mahdu halliin?

– Kyllä me pystytämme screenit tarvittaessa ulkopuolelle, jotta kaikki halukkaat näkevät ottelun.

Kunnianhimoisena visionäärinä Tammisella on näkemys tulevasta.

– Stadionille mahtuu 3000 henkeä. Mun unelma on se, että kannattajat joutuvat huutamaan päättäjille, että me ei mahduta halliin. Hallin katto nousee, kapasiteetti kasvaa 6500:aan ja Aurinkokuningas saa lisää valoa mökkiin.

Legendat rivissä.

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää