"Aurinkokuningas saa lisää valoa mökkiin."

Uuden TUTO-kortin myötä mullistuu paitsi ajatus perinteisestä kausikorttimallista, myös entiset lippukategoriat ja hinnat. Jatkossa irtolippuja on vain yhtä kategoriaa, jonka hinta on ovelta ostettuna 20€. Halvemmalla pääsee, kun ostaa pääsylipun etukäteen ja saapuu näyttämölle vähintään tuntia ennen ottelun alkua.

Edullisimmillaan matsilipun hinnaksi jää 2,5 euroa. Näin matalan hinnan mahdollistaa uusi TUTO-kortti.

– Ketään ei voi sanoa enää, ettei ole varaa ostaa pääsylippua, paukuttaa Juhani Tamminen.

– Ystäväni Lalli Partisen kanssa tapasimme taannoin Lappeenrannassa, jolloin Partisen suurena huolena oli se, että jääkiekosta tulisi rikkaiden ”kakaroiden” yksinoikeus. Tämä kortti pitää huolen siitä, ettei näin tapahdu, Tami jatkaa.

TUTO Hockeyn tavoitteena on myydä 4000 kappaletta TUTO-kortteja. Kuten on hyvin tiedossa, Kupittaalle mahtuu vain 3000 katsojaa. Eli TUTO-kortti takaa sisäänpääsyn nopeimmille. Mitä jos kaikki eivät mahdu halliin?

– Kyllä me pystytämme screenit tarvittaessa ulkopuolelle, jotta kaikki halukkaat näkevät ottelun.

Kunnianhimoisena visionäärinä Tammisella on näkemys tulevasta.

– Stadionille mahtuu 3000 henkeä. Mun unelma on se, että kannattajat joutuvat huutamaan päättäjille, että me ei mahduta halliin. Hallin katto nousee, kapasiteetti kasvaa 6500:aan ja Aurinkokuningas saa lisää valoa mökkiin.

Legendat rivissä.

Jaa eteenpäin:

MM-kisoja pelataan taas Tampereella, me lähdemme paikan päälle ja haluamme sinut matkaan mukaan! Luvassa on hyvät...

Lue lisää

Villi kortti -kierrokselta tarttui matkaan jatkopaikka kevään tosipeleihin kahdella otteluvoitolla KeuPasta. Pudotuspelit aloitetaan vierasmatsilla jo tulevana...

Lue lisää

Suomen Jääkiekkoliitto palkitsee vuosittain sarjojen pelaajia hyvistä suorituksista. Kauden 2022-2023 Mestiksen opiskelijapalkinnon on voittanut TUTO Hockeyn...

Lue lisää