PUUTTUVA PALANEN LÖYTYNYT – MAALITYKKI ROOPE RANTA IS BACK!

TUTO Hockeyn hyökkäys vahvistuu kokeneella ja tehokkaalla Roope Rannalla. Ranta pelasi viime kaudella TUTO-paidassa 36 peliä piste per peli tahdissa (18 maalia ja 18 syöttöä) ollen lopulta joukkueen paras pistemies, vaikka pelasi vain osan kaudesta. Kevään karsintasarjassa Ranta yltyi paukuttamaan yhdeksässä pelissä tehot 7 + 9. Mestiksessä Roope Ranta on kymmenellä eri kaudella nakutellut 287 pelissä yhteensä 115 maalia ja antanut 175 maaliin johtanutta syöttöä, joten hyökkääjältä on lupa odottaa jatkossakin tehoja.

TUTOn urheilukoordinaattori Jouni Virpiö on luonnollisesti tyytyväinen hankintaan. ”Ollaan keväästä asti kartoitettu hyökkäykseen kokemusta ja kärkiosaamista, jota nyt Roopen myötä saatiin tuntuvasti lisää. Viime kausi osoitti, että Roope on hyvä tyyppi pukukoppiin ja loistava maalintekijä, joka tuo meille ison lisän juonikkuutta myös erikoistilanteisiin. Roope on ollut meidän listalla ykkösnimi viime kaudesta asti ja hänen kanssa on pidetty keskusteluyhteyttä yllä koko kesän. Siksi olikin hienoa, että viimein päästiin sopimukseen tulevasta kaudesta Roopen kanssa”, urheilukoordinaattori Jouni Virpiö taustoittaa ja lisää, että tässä kohtaa kannatti olla kärsivällinen ja odottaa.

Joukkueen rakennuksen suhteen paljon oikeanlaisesta arvomaailmasta ja välittämisestä sekä työnteon kulttuurista puhunut päävalmentaja Hermanni Vidman on myös tyytyväinen kokeneen Rannan liittymisestä joukkueeseen: ”Roope sopii persoonana erittäin hyvin meidän pukukoppiin ja tuo kaivattua kärkiosaamista jäälle osaksi työteliästä ja urheilullista joukkuetta”, Hööpi tiivistää.

Mestiksen lisäksi ammattilaisena Saksassa, Ruotsissa, Italiassa, Venäjällä ja Sveitsissä kiekkoillut Ranta oli jatkosopimuksesta ja uran jatkumisesta mielissään: ”Viihdyin TUTO:ssa hyvin viime kaudella. Pelataan heti alusta samalla tavalla kuin kevään viimeiset 25 peliä niin hyvä tulee”, Roope summaa alkavan kauden odotuksia.

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää