Puolivälierätrilleri kääntyi lohipaitojen eduksi

K-Vantaa ja TUTO kohtasivat lauantaina Tikkurilan Trio Areenalla pelatussa Mestiksen ensimmäisessä puolivälieräottelussa. Aina toiseen jatkoerään asti venynyt ottelu tarjosi alusta alkaen vauhtia ja vaarallisia tilanteita, päättyen lopulta kotijoukkueen 3-2 voittoon.

K-Vantaa – TUTO Hockey

3-2 ja. (1-1, 0-1, 1-0, 0-0, 1-0)

Tilastot


TUTO iski vauhdikkaan ottelun avausmaalin ajassa 13:30, kun Niko Ahoniemi runnoi ylivoimalla Aki Keinäsen laukauksesta syntyneen irtokiekon vantaalaismaaliin. 


K-Vantaa nousi ottelussa tasoihin, mutta Keinänen-Ahoniemi tutkapari vie TUTOn uudemman kerran johtoon toisessa erässä. Tällä kertaa osat vaihtuivat, sillä maalinteosta sai nautiskella TUTO-ikoni Keinänen.


Ottelun puolivälissä tunteet alkoivat käymään kuumana. Ensin K-Vantaalle tuomittiin toimihenkilön pelirangaistus, ja paria minuuttia myöhemmin TUTO-kapteeni Niclas Lucenius ajettiin suihkun puolelle.


Yksi TUTOn pirteimmistä pelaajista pudotuspeliavauksessa oli hyökkääjä Timi Lahtinen, joka laittoi aktiivisella luistelulla ja kovilla taklauksilla isäntien puolustajat helisemään.


TUTOn suurin tähti illan ottelussa oli kuitenkin loistavasti torjunut Karolus Kaarlehto, joka nappasi ottelussa kaikkiaan 41 torjuntaa. 


Ottelun ratkaisu syntyi ajassa 87:27, kun isäntien Janne Kivilahti lapioi tolpasta kimmonneen irtokiekon ohi Kaarlehdon. 

KUVAT: Shaun Duncan
TEKSTI: Jyri Sulander

TUTO pääsee hakemaan revanssia vantaalaisista jo maanantaina, kun joukkueet kohtaavat Marli Areenalla pelattavassa toisessa puolivälieräottelussa. Edullisemmat ennakkoliput klo 18:30 alkavaan otteluun voit hankkia TÄSTÄ!


 

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää