Puolivälieräsarja saapuu perjantaina Marli Areenalle

2. puolivälierä: TUTO Hockey – Hokki

Pe 18.3. klo 18.30

Marli Areena

Otteluvoitot: 1-0

TUTO Hockeyn ja Hokin välinen puolivälieräsarja jatkuu perjantaina, kun Hokki saapuu Kupittaalle. Avausottelu Kajaanissa päättyi TUTOn 6-1-voittoon.

”Tylyä lätkää pelattiin ihan alusta loppuun, eikä siinä Hokilla ihan hirveästi palaa ollut. Perjantaina kun jatketaan samalla tavalla, niin uskon, että hyvä tulee”, sanoo TUTO-maalivahti Kaapo Kähkönen, jonka selän taakse on nyt mennyt kahdessa Hokki-pelissä vain yksi maali.

Runkosarjan päätöskotiottelussa Kähkönen piti nollat ja ensimmäisessä puolivälierässä selän taakse livahti yksi osuma.

”Eikä ne ole mulle vielä kahdessa pelissä maaliakaan tehnyt, Kajaanin maali meni Tuukka Pulliaisen takamuksen kautta sisään”, Kähkönen hymyilee.

Torstaiaamuna Turussa

TUTO ajoi loistavan pudotuspeliavauksen jälkeen yötä myöten takaisin Turkuun torstaiaamuksi. 

”Kotimatka meni ihan mukavasti ja vähän lyheni, kun voitettiin. Siinä yritettiin kaikki saada vähän unta palloon ja ihan hyvin meni”, Kähkönen kertoo yli 600:n kilometrin bussimatkasta.

”Aamulla vähän nukuttiin lisää, kun yöunet jäivät vajaiksi ja illalla käytiin jäällä. Haettiin hyvää fiilistä ja tatsia perjantaille.”

Kotiedun keskiviikkona itselleen ryöstänyt TUTO Hockey pääsee perjantaina hienoista lähtökohdista kevään pudotuspelien ensimmäiseen kotiotteluun.

”Toivottavasti on hyvä fiilis hallissa. Toivotaan kunnon meininkiä ja varmasti laitetaan ihan kunnon karuselli pyörimään Hokin päähän”, lupaa Kähkönen.

Operaatio Häkki Täyteen -kampanjan myötä Marli Areenalle on perjantaina odotettavissa ainakin kauden ennätysyleisö ja jopa täysi tupa. Oman paikkasi ottelussa voit varmistaa TÄÄLTÄ!

Jaa eteenpäin:

Viimeisessä runkosarjan pelissä lauantaina 18.3. nähtiin ansaittu palkitseminen! Kultainen kypärä on Veikkauksen symboli Mestiksessä. Mestiksessä jokaisen...

Lue lisää

Runkosarja lyötiin pakettiin makoisalla 4-3 kotivoitolla Forssalaisista. Kevät kuitenkin jatkuu ja pudotuspelikevät käynnistetään Villi kortti -kierroksen...

Lue lisää

Pelipäivät Villi kortti -kierroksella ovat maanantai 20.3., keskiviikko 22.3. ja tarvittaessa torstai 23.3. Kotipelin/pelien päivämäärät selviävät...

Lue lisää