Pulliaisen jäähyväiset pronssipelissä – ”Enköhän mä TUTO-paidan jossain muodossa päälleni vielä laita.”

 

TUTO Hockey pelaa huomenna Mestiksen pronssiottelussa Espoo Unitedia vastaan. Ottelu päättää paitsi TUTOn kauden, myös keskushyökkääjä Tuukka Pulliaisen mahtavan edustusuran TUTO-paidassa. 

 

Hankala vastustaja runkosarjassa

Pronssiottelussa vastaan asettuva Espoo United oli Mestiksen runkosarjassa äärimmäisen vaikea vastus TUTOlle. Runkosarjan viidestä kohtaamisesta espoolaisryhmä vei nimiinsä peräti neljä. Pienenä erikoisuutena joukkueiden keskinäisistä otteluista on havaittavissa se, että viidestä ottelusta neljä päättyi yhden maalin erolla. Mestiskaukalot ottelun jälkeen jättävä Tuukka Pulliainen toivoo, ettei ottelussa turhaan jarruteltaisi.

”Toivottavasti nähdään avointa hyökkäyspeliä.”

 

 

Kausi mukavampi päättää voittoon

TUTOn pudotuspelit saivat varsin lupaavan alun, kun Heinolan Peliitat kaatuivat puolivälierissä puhtaasti otteluvoitoin 4-0. Välierävaiheessa TUTO joutui kuitenkin pettymään, kun K-Vantaa eteni huikean sarjan päätteeksi Mestiksen finaaleihin voitoin 4-2. Pettymyksen tunnustaa myös ”professori” Pulliainen, joka luottaa TUTO-kannattajien tukeen.

”Päällimmäisenä tunteena on edelleen pettymys. Pronssipeleissä meidän aseita on hyvä pelihuumori ja kotiyleisö.”

Huominen pronssipeli tarjoaakin TUTOlle oivan mahdollisuuden päättää kausi positiivissa tunnelmissa. Samaa mieltä asiasta on myös sekä runkosarjassa, että pudotuspeleissä TUTOn kultakypärää kantanut Aki Keinänen.

”Kivampi on voittoon kausi päättää kuin tappioon. Onneksi pääsemme vielä kerran kotikaukaloon. Toivottavasti yleisö tulee paikalle vielä viimeisen kerran tällä kaudella.”

 

 

”Varmasti voin kiittää omista maalimääristä paljon myös Tukea.”

Huomisen pronssiottelun myötä yksi aikakausi tulee päätökseensä, kun professorinakin tunnettu Tuukka Pulliainen pelaa viimeisen ottelunsa TUTO-paidassa edustustasolla. TUTOn riveissä kaikkiaan upeat 509 runkosarja- ja pudotuspeliottelua pelannut Pulliainen on uransa aikana ehtinyt kohota Mestiksen kaikkien aikojen eniten syöttöpisteitä keränneeksi pelaajaksi, sekä kaikkien aikojen pistepörssin kolmanneksi. Useita vuosia Pulliaisen tutkaparina pelannut Aki Keinänen kehuukin ”Tukea” estoitta ja antaa tutkaparilleen reilusti tunnustusta.

”Tuukka on tämän sarjan paras keskushyökkääjä, ja sillä tavalla pieni haikeus siitä, että ”Tuken” pelit TUTOssa on pelattu. Varmasti voin kiittää omista maalimääristä myös paljon ”Tukea”.

Vaikka Pulliaisen mahtava ura edustustasolla tuleekin päätökseen, tullaan hänet todennäköisesti vielä näkemään TUTO-paita päällään esimerkiksi alumniotteluissa.

”Enköhän mä TUTO-paidan jossain muodossa päälleni vielä laita.”

 

 

Saavu ajoissa paikalle – hyödynnä joukkoliikennettä

Huomiseen pronssiotteluun kannattaa saapua ajoissa, sillä Kupittaalla on käytössä normaalia vähemmän vapaita parkkipaikkoja. Yleisöä alueella on puolestaan normaalia enemmän, kun TUTO Hockeyn pronssiottelun lisäksi FC Inter pelaa kauden avausottelunsa huomenna viereisellä Veritas Stadionilla. 

TUTO Hockey suosittelee saapumaan paikalle hyvissä ajoin ja hyödyntämään mahdollisuuksien mukaan joukkoliikennettä. Marli Areenalle saapuvat Föli-linjat voi tarkistaa tästä. Aikataulut löytyvät puolestaan täältä. Torilta Marli Areenalle saapuessa pysäkin numero on 500. Torille suunnattaessa Marli Areenan pysäkin numero on 469.

 

Tule Marli Areenalle katsomaan Tuken viimeistä ottelua TUTO-paidassa edustustasolla, ja kannusta TUTO kohti pronssimitalia! Ottelu alkaa tuttuun tapaan klo 18:30, ja edullisemmat ennakkolippusi voit hankkia Ticketmasterin ennakkomyyntipisteestä, tai TÄSTÄ.  

Jaa eteenpäin:

Naapurin Maalaiskana Oy ja TUTO ovat tehneet yhteistyösopimuksen kaudelle 2023-2024. Kauden aikana katsomme jatkoa myös seuraaville...

Lue lisää

Uusi Mestis-kausi ja ensimmäinen runkosarjaottelu lähestyy nopeasti! Olemme ymmärrettävästi saaneet paljon kyselyitä kausikorteista, jotka on tilattu...

Lue lisää

Nykyisen työntekijän siirtyessä urallaan eteenpäin, TUTO Hockey hakee organisaatioonsaPALVELUPÄÄLLIKKÖÄ TUTO Hockey pelaa kaupungin värikkäintä lätkää Kupittaalla...

Lue lisää