Premium-lippu ja KENI-paketti TUTOn lippu-uutuuksina

TUTO Hockeyn runkosarjaotteluiden liput ovat nyt myynnissä. Tämän kauden uutuutena ovat päätyravintoloihin lanseerattu Premium-lippu sekä sarjaliput.

Premium-lippu – tosifanin unelmapaketti

Suositut päätyravintolapaikat saavat oman tosifanin Premium-lipun. Premium-lippu sisältää pääsylipun, päätypöytäpaikan, kaksi pientä alkoholitonta/mietoa alkoholijuomaa (0,33 l limu, 0,33 l olut, 0,33 l siideri, 0,33 l lonkero) ja lihapiirakan kahdella nakilla. Tosifanin Premium-lipun hinta on 29,00 euroa. Lipun voi ostaa ennakkoon Lippupisteen ennakkomyyntipaikoista tai Marli Areenan lipunmyynnistä.

Kausikorttilaiset voivat ostaa myös pelkkiä pöytäpaikkoja toimistolta viime vuoden tapaan. Pöytäpaikkojen hinta on 10 euroa / henkilö.

KENI-paketilla useampaan matsiin, kaverin kanssa tai yksin

Toisena uutuutena TUTO tuo kannattajilleen sarjaliput. Sarjaliput on yksittäistä lippua edullisempi tapa seurata TUTOn matseja. Ensimmäisessä vaiheessa lippupaketteja on tarjolla ainoastaan yhtä mallia. Mestiksen kovimman lämärin omaavan Aki ”KENI” Keinäsen pelinumeron innoittamana tarjolla on KENI-paketti, joka sisältää seitsemän (7) lippua ja on hinnaltaan 82,00 euroa. Liput voi hyödyntää oman makunsa mukaan joko yhdessä ottelussa kavereiden kanssa, tai seitsemässä eri ottelussa. Kokeilun aikana lippuja voi ostaa Marli Areenan lipunmyynnistä ja TUTO Hockeyn verkkokaupasta.

 

Tutustu uusiin lippujen hintoihin TÄSTÄ!

 

TUTOn lippu-uutuutena KENI-paketti.

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää