PreGamessä tarjolla yrityksiä ja työpaikkoja

Marli Areenalla järjestetään PreGame yritys- ja rekrytointitapahtuma huomenna klo 14.00 alkaen. Se tarjoaa paljon asiaa ja mielenkiintoista keskustelua yrittämisestä ja työelämästä. Tarjolla on mm. myynnissä olevia yrityksiä sekä työntekijöitä hakevia työnantajia sekä paljon mielenkiintoisia uutuuksia.

Päivä alkaa klo 14.00 ja huipentuu illan otteluun TUTO Hockey – Peliitat. Tapahtumaan ja otteluun pääsee 10 eurolla, kun saapuu paikalle ennen klo 17.00. Lippuja on myynnissä Marli Areenan lipunmyynnissä klo 14.00 alkaen.
Tässä on vielä tarkempi sisältö tapahtumasta:

Paikalla on 34 näytteilleasettajaa, joiden osastolla voi tutustua mm. seuraavaan:

  •   Itella pankin uusiin palveluihin
  •   Seteran Gold+ edulliseen nettipuhelinpalveluun
  •   Tapahtumassa julkaistavaan ilmaiseen laskutusohjelmaan
  •   Uusiin yrityskaupan tuotteisiin.
  •   Maailmalla palkitun Uniqoteq Oy:n QSurf tuotteen ensiesittely yleisölle.

Tapahtumassa työnanajat etsivät työntekijöitä ja yritykset hakevat yrittäjiä. Tule paikalle tämä voi olla elämäsi tilaisuus! Luvassa tietoiskuja ja luentoja.
 

Tietoiskut ja yrittäjäpuheenvuorot alkavat kello 14:15. Aiheina on mm.:

  •   Ostaisiko yrityksen? Mikä on yrittäjätyöpaikka?
  •   Mikä on starttiraha? Miten perusta yrityksen netissä?
  •   Koulutuksen kautta uudelle uralle
  •   Irtisanomisen jälkeen uusi suunta elämään

Päivän ohjelmaan kuuluu myös Juhani ”Tami ”Tammisen luento elämässä menestymisestä ja Jethro Rostedt jatkaa siitä mihin Tami jäi.


Päivä huipentuu, kun TUTO Hockeyn ja Heinolan Peliittojen peliin. Kaikki tämä siis 10 eurolla, kun saavut Marli Areenalle viimeistään klo 17.00 mennessä!

Tule mukaan PreGame yritys- ja rekrytointitapahtumaan 6.2.2013 kello 14 alkaen!

”Olen yrittäjä (Eurotam Oy 1979). Haluan että nykyinen joukkueeni TUTO Hockey on symboli turkulaiselle yrittämiselle. Siksi minulla on suunnaton ilo nähdä ympärilläni ihmisiä, jotka kantavat huolta seutukunnan yrittämisestä. Toivotan omasta ja joukkueeni puolesta kaikki tulevat yrittäjät sydämmelisesti otteluumme.
 

Yrittäjäterveisin

-Juhani Tamminen
 

Lue PreGame –yritys- ja rekrytointitapahtuman virallinen lehdistötiedote tästä
Lisätietoja: www.pregame.fi

Jaa eteenpäin:

Mestis-seurojen tiedote Mestis-seurojen puheenjohtajat järjestivät torstaina 30.11. yhteisen tapaamisen, jossa aiheena oli Mestiksen rooli tulevassa suomalaisen...

Lue lisää

TUTOn Liiga-lisenssihakemus on edelleen voimassa TUTO Hockey on tänään, tiistaina 28.11., saanut Liigan lisenssikomitean puheenjohtajalta tiedon,...

Lue lisää

Joulukuu lähestyy kovaa vauhtia, ja TUTOn joulutuotteet on nyt myynnissä! MIkäli jokin paketti kiinnostaa, tai kaipaat...

Lue lisää