Playoffs-kausikortit nyt myynnissä!

Mestiksen pudotuspelit starttaavat 10.3. TUTO on nyt avannut playoffs-kausikorttien myynnin, jonka lisäksi myös pudotuspeliotteluiden irtolippujen hinnat on julkaistu.

Oman playoffs-kausikorttisi voit hankkia joko verkkokaupastamme tai TUTOn kotiotteluiden yhteydessä Marli Areenan lipunmyynnistä. Kotiotteluissa kortit ovat myynnissä ensimmäisen kerran perjantaina 23.2., TUTO Hockey – Jokipojat -ottelun yhteydessä. Playoffs-kausikorttien hinnat voit tarkistaa alla olevasta kuvasta.

Playoffs-kausikorteissa on mukana myös viime kausilta tuttu Menestystakuu. Menestystakuu tarkoittaa sitä, että mikäli kevään pelit päättyvät TUTOn osalta liian aikaisin, annamme playoffs-kausikortista hyvitystä ensi kauden kausikorttioston yhteydessä, kunhan oston tekee 30.6.2018 mennessä. Mikäli TUTO ei etene Mestiksen välieriin kaudella 2017-2018, ovat hyvitykset alla olevan kuvan mukaiset.

Runkosarjasta tuttu paikkajärjestelmä säilyy

Kupittaan Marli Areenalle palautettiin täksi kaudeksi vapaa liikkuvuus, jonka myötä katsojat saavat itse valita paikkansa vapaasti (pl. kausikorttipaikat). Vapaa liikkuvuus jatkuu myös kevään ratkaisuotteluissa.

Playoffseihin samalla kortilla

Mikäli sinulla on runkosarjan kausikortti, niin riittää kun tilaat playoffs-kausikortin ja kerrot tilauksesi yhteydessä nykyisen korttisi paikkatiedot. Tämän jälkeen aktivoimme nykyisen korttisi playoffseihin ja pääset samalla kortilla myös kevään ratkaisupeleihin! Poikkeuksena runkosarjan TUTO-korttilaiset, jotka saavat playoffs-kausikortin ostaessaan kokonaan uuden kortin.

Irtoliput ennakkoon edullisemmin

Runkosarjan matsilippujen tapaan myös pudotuspelien irtoliput saat edullisemmin, kun ostat ne ennakkoon. Ensimmäisellä pudotuspelikierroksella (puolivälierät) irtolippujen hinnat ovat samat kuin runkosarjassa:
 

Lipputyyppi Ennakkoon Ovelta
Aikuinen 15€ 20€
Erikoislippu* 10€ 15€
Nuori (7-16-vuotiaat) 3€ 5€
Perhelippu (1-2 aikuista + 1-5 lasta/nuorta) 30€ 40€

*Erikoslippuun ovat oikeutettuja opiskelijat, eläkeläiset, työttömät, varusmiehet ja rekisteröityneen kannattajaryhmän jäsenet.

Mahdollisten myöhempien kierrosten otteluiden lippujen hinnat voit tarksitaa alla olevista kuvista.

Jaa eteenpäin:

Naapurin Maalaiskana Oy ja TUTO ovat tehneet yhteistyösopimuksen kaudelle 2023-2024. Kauden aikana katsomme jatkoa myös seuraaville...

Lue lisää

Uusi Mestis-kausi ja ensimmäinen runkosarjaottelu lähestyy nopeasti! Olemme ymmärrettävästi saaneet paljon kyselyitä kausikorteista, jotka on tilattu...

Lue lisää

Nykyisen työntekijän siirtyessä urallaan eteenpäin, TUTO Hockey hakee organisaatioonsaPALVELUPÄÄLLIKKÖÄ TUTO Hockey pelaa kaupungin värikkäintä lätkää Kupittaalla...

Lue lisää