Playoffs-kausikortit nyt myynnissä!

Mestiksen pudotuspelit starttaavat 10.3. TUTO on nyt avannut playoffs-kausikorttien myynnin, jonka lisäksi myös pudotuspeliotteluiden irtolippujen hinnat on julkaistu.

Oman playoffs-kausikorttisi voit hankkia joko verkkokaupastamme tai TUTOn kotiotteluiden yhteydessä Marli Areenan lipunmyynnistä. Kotiotteluissa kortit ovat myynnissä ensimmäisen kerran perjantaina 23.2., TUTO Hockey – Jokipojat -ottelun yhteydessä. Playoffs-kausikorttien hinnat voit tarkistaa alla olevasta kuvasta.

Playoffs-kausikorteissa on mukana myös viime kausilta tuttu Menestystakuu. Menestystakuu tarkoittaa sitä, että mikäli kevään pelit päättyvät TUTOn osalta liian aikaisin, annamme playoffs-kausikortista hyvitystä ensi kauden kausikorttioston yhteydessä, kunhan oston tekee 30.6.2018 mennessä. Mikäli TUTO ei etene Mestiksen välieriin kaudella 2017-2018, ovat hyvitykset alla olevan kuvan mukaiset.

Runkosarjasta tuttu paikkajärjestelmä säilyy

Kupittaan Marli Areenalle palautettiin täksi kaudeksi vapaa liikkuvuus, jonka myötä katsojat saavat itse valita paikkansa vapaasti (pl. kausikorttipaikat). Vapaa liikkuvuus jatkuu myös kevään ratkaisuotteluissa.

Playoffseihin samalla kortilla

Mikäli sinulla on runkosarjan kausikortti, niin riittää kun tilaat playoffs-kausikortin ja kerrot tilauksesi yhteydessä nykyisen korttisi paikkatiedot. Tämän jälkeen aktivoimme nykyisen korttisi playoffseihin ja pääset samalla kortilla myös kevään ratkaisupeleihin! Poikkeuksena runkosarjan TUTO-korttilaiset, jotka saavat playoffs-kausikortin ostaessaan kokonaan uuden kortin.

Irtoliput ennakkoon edullisemmin

Runkosarjan matsilippujen tapaan myös pudotuspelien irtoliput saat edullisemmin, kun ostat ne ennakkoon. Ensimmäisellä pudotuspelikierroksella (puolivälierät) irtolippujen hinnat ovat samat kuin runkosarjassa:
 

Lipputyyppi Ennakkoon Ovelta
Aikuinen 15€ 20€
Erikoislippu* 10€ 15€
Nuori (7-16-vuotiaat) 3€ 5€
Perhelippu (1-2 aikuista + 1-5 lasta/nuorta) 30€ 40€

*Erikoslippuun ovat oikeutettuja opiskelijat, eläkeläiset, työttömät, varusmiehet ja rekisteröityneen kannattajaryhmän jäsenet.

Mahdollisten myöhempien kierrosten otteluiden lippujen hinnat voit tarksitaa alla olevista kuvista.

Jaa eteenpäin:

TERVETULOA KEVÄÄN 2024 TUTO-RISTEILYLLE! Risteilemme Viking Linen kanssa maailman upeimmassa saaristossa lauantaina 18.5.2024 Varma kevään merkki...

Lue lisää

Pukukoppimyyjäiset järjestetään  lauantaina 13.4. TUTOn u20-joukkueen kauden viimeisen kotiottelun yhteydessä Mestis-joukkueen pukukopissa kello 15-16 välillä! Myynnissä...

Lue lisää

TUTOn toimitusjohtaja Kimmo Hollménin kiitokset kaudesta 2023-2024 364 päivää sitten astelin ensimmäisen kerran TUTO Hockeyn toimistolle...

Lue lisää