Playoffs-kausikortit nyt myynnissä!

Mestiksen pudotuspelit starttaavat 10.3. TUTO on nyt avannut playoffs-kausikorttien myynnin, jonka lisäksi myös pudotuspeliotteluiden irtolippujen hinnat on julkaistu.

Oman playoffs-kausikorttisi voit hankkia joko verkkokaupastamme tai TUTOn kotiotteluiden yhteydessä Marli Areenan lipunmyynnistä. Kotiotteluissa kortit ovat myynnissä ensimmäisen kerran perjantaina 23.2., TUTO Hockey – Jokipojat -ottelun yhteydessä. Playoffs-kausikorttien hinnat voit tarkistaa alla olevasta kuvasta.

Playoffs-kausikorteissa on mukana myös viime kausilta tuttu Menestystakuu. Menestystakuu tarkoittaa sitä, että mikäli kevään pelit päättyvät TUTOn osalta liian aikaisin, annamme playoffs-kausikortista hyvitystä ensi kauden kausikorttioston yhteydessä, kunhan oston tekee 30.6.2018 mennessä. Mikäli TUTO ei etene Mestiksen välieriin kaudella 2017-2018, ovat hyvitykset alla olevan kuvan mukaiset.

Runkosarjasta tuttu paikkajärjestelmä säilyy

Kupittaan Marli Areenalle palautettiin täksi kaudeksi vapaa liikkuvuus, jonka myötä katsojat saavat itse valita paikkansa vapaasti (pl. kausikorttipaikat). Vapaa liikkuvuus jatkuu myös kevään ratkaisuotteluissa.

Playoffseihin samalla kortilla

Mikäli sinulla on runkosarjan kausikortti, niin riittää kun tilaat playoffs-kausikortin ja kerrot tilauksesi yhteydessä nykyisen korttisi paikkatiedot. Tämän jälkeen aktivoimme nykyisen korttisi playoffseihin ja pääset samalla kortilla myös kevään ratkaisupeleihin! Poikkeuksena runkosarjan TUTO-korttilaiset, jotka saavat playoffs-kausikortin ostaessaan kokonaan uuden kortin.

Irtoliput ennakkoon edullisemmin

Runkosarjan matsilippujen tapaan myös pudotuspelien irtoliput saat edullisemmin, kun ostat ne ennakkoon. Ensimmäisellä pudotuspelikierroksella (puolivälierät) irtolippujen hinnat ovat samat kuin runkosarjassa:
 

Lipputyyppi Ennakkoon Ovelta
Aikuinen 15€ 20€
Erikoislippu* 10€ 15€
Nuori (7-16-vuotiaat) 3€ 5€
Perhelippu (1-2 aikuista + 1-5 lasta/nuorta) 30€ 40€

*Erikoslippuun ovat oikeutettuja opiskelijat, eläkeläiset, työttömät, varusmiehet ja rekisteröityneen kannattajaryhmän jäsenet.

Mahdollisten myöhempien kierrosten otteluiden lippujen hinnat voit tarksitaa alla olevista kuvista.

Jaa eteenpäin:

TUTO ja hyökkääjä Topias Kaski ovat solmineet loppukauden mittaisen sopimuksen. Puolitoista kautta Jukureiden organisaatiossa viettäneen, turkulaislähtöisen...

Lue lisää

Viime viikon kolmessa ottelussa riitti tapahtumia ja käänteitä useamman otteluviikon edestä. Kaksi kotipeliä HK Zemgalea vastaan...

Lue lisää

TUTOn hyökkääjätähti Roope Ranta kävi toimittamassa Lausteen perhekuntoutuskeskukseen 100 kappaletta ottelulippuja TUTOn otteluihin. Perhekuntoutuskeskuksen johtaja Kim...

Lue lisää