Playoffs-kausikortit myynnissä – Myös loput runkosarjapelit playoffs-kortilla!

Mestiksen pudotuspelit starttaavat 19.3. TUTO on avannut playoffs-kausikorttien myynnin, jonka lisäksi myös pudotuspeliotteluiden irtolippujen hinnat on julkaistu. Erikoistarjouksena näet myös kaikki ostohetkestä jäljellä olevat runkosarjan kotiottelut playoffs-kortilla. Jos sinulla on jo kausikortti tai TUTO-kortti, saat voucher-lippuja sen määrän, mitä ostohetkellä on runkosarjan pelejä jäljellä. 

Oman playoffs-kausikorttisi voit hankkia joko verkkokaupastamme tai TUTOn kotiotteluiden yhteydessä Marli Areenan lipunmyynnistä. Korttien hinnat voit tarkistaa alla olevasta kuvasta.

Playoffs-kausikorteissa on mukana myös edellisiltä kausilta tuttu Menestystakuu. Menestystakuu tarkoittaa sitä, että jos kevään pelit päättyvät TUTOn osalta liian aikaisin, annamme playoffs-kausikortista hyvitystä ensi kauden kausikorttioston yhteydessä. Jos TUTO ei etene Mestiksen välieriin kaudella 2018-2019, ovat hyvitykset alla olevan kuvan mukaiset. Hyvitys käytettävä 30.6.2019 mennessä.

Runkosarjasta tuttu paikkajärjestelmä säilyy

Kupittaan Marli Areenalla on pääsylipuissa ollut vapaa liikkuvuus, jonka myötä katsojat saavat itse valita paikkansa vapaasti (pl. kausikorttipaikat). Vapaa liikkuvuus jatkuu myös kevään ratkaisuotteluissa.

Playoffseihin samalla kortilla

Mikäli sinulla on runkosarjan kausikortti, niin riittää kun tilaat playoffs-kausikortin ja kerrot tilauksesi yhteydessä nykyisen korttisi paikkatiedot. Tämän jälkeen aktivoimme nykyisen korttisi playoffseihin ja pääset samalla kortilla myös kevään ratkaisupeleihin! Poikkeuksena runkosarjan TUTO-korttilaiset, jotka saavat playoffs-kausikortin ostaessaan kokonaan uuden kortin.

Irtoliput ennakkoon edullisemmin

Runkosarjan matsilippujen tapaan myös pudotuspelien irtoliput saat edullisemmin, kun ostat ne ennakkoon.

*Erikoislippuun ovat oikeutettuja opiskelijat, eläkeläiset, työttömät, varusmiehet ja rekisteröityneen kannattajaryhmän jäsenet. Perhekortti/lippu oikeuttaa sisäänpääsyn kahdelle aikuiselle ja 1-5 nuorelle. Nuorten lippuun ovat oikeutettuja 7 – 16 vuotiaat.

IRTOLIPPUJEN HINNAT PLAYOFFS 2018-2019:

Otsikkokuva: Shaun Duncan

Jaa eteenpäin:

TUTO ja hyökkääjä Topias Kaski ovat solmineet loppukauden mittaisen sopimuksen. Puolitoista kautta Jukureiden organisaatiossa viettäneen, turkulaislähtöisen...

Lue lisää

Viime viikon kolmessa ottelussa riitti tapahtumia ja käänteitä useamman otteluviikon edestä. Kaksi kotipeliä HK Zemgalea vastaan...

Lue lisää

TUTOn hyökkääjätähti Roope Ranta kävi toimittamassa Lausteen perhekuntoutuskeskukseen 100 kappaletta ottelulippuja TUTOn otteluihin. Perhekuntoutuskeskuksen johtaja Kim...

Lue lisää