Playoffien lipunmyynti on alkanut

TUTO aloittaa pudotuspelit Kajaanin Hokkia vastaan ensi keskiviikkona vieraissa. Ensimmäinen kotiottelu on vuorossa perjantaina. Lipunmyynti playoff-otteluihin alkoi tänään klo 12.00 Lippupisteen myyntipaikoissa. Runkosarjan kausikorttilaisilla on puolestaan mahdollisuus varata oma paikkansa vielä tämän päivän ajan.

Ennakkolipulla kympillä matsiin

Pudotuspeleissä kannattaa ostaa liput TUTOn otteluihin ennakkoon. Liput ovat  ennakkoon ostettaessa viisi euroa edullisemmat kuin Marli Areenan lipunmyynnistä hankkiessa. Esimerkiksi aikuisten pääsylippu kaarrekatsomoon maksaa ennakkoon 10 euroa ja ovelta 15 euroa. Katso kaikkien playoff-otteluiden lipunhinnat tästä.

Ennakkolippuja myyvät seuraavat paikat:

  • K- Citymarket Skanssi, Länsikeskus, Ravattula ja Kupittaa
  • Prisma Itäharju, Piispanristi, Länsikeskus, Tampereentie ja Mylly
  • Wiklund
  • Stockmann
  • Naantalin matkailu
  • R-kioskit (lue tarkempi ohje TÄSTÄ)
  • lippu.fi

 

Paikkaliput tulevat pitkille sivuille

 

TUTO ottaa käyttöön playoff-otteluissa paikkaliput pitkillä sivuilla (C-,D-,E-,J-,K- ja L-katsomot). Kaarrekatsomoissa (B-, F-, H- ja M-katsomot) on edelleen vapaa liikkuvuus. Lue koko uutinen paikkalipuista tästä.

Häkki Täyteen -kampanjan 7000 vapaalippua jakoon ma 14.3. klo 10.00

Häkki Täyteen –kampanjan vapaalippujen jakopaikat pääset näkemään tästä

 

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää