Playoff-lipunmyynti käynnistynyt ennätysvilkkaana – Tärkeä tarkennus ohjeistukseen

Lipunmyynti perjantaina 18.3. pelattavaan ensimmäiseen kotiplayoff-peliin TUTO Hockey – Kajaanin Hokki on käynnistynyt ennätysvilkkaana. Ennakkolipun hankinta on suositeltavaa, mikäli haluaa olla mukana kokemassa täyden hallin tunnelmaa.

Ennakkolipunmyynnin käytäntö on aiheuttanut kysymyksiä, joita tällä ohjeistuksella tarkennetaan:

Vapaalipun haltija, joka haluaa välttää jonotuksen ja varmistaa paikkansa Häkki Täyteen-kampanjaottelussa voi ostaa itselleen 5 €:n paikkalipun vapaalipun kääntöpuolella olevan ohjeistuksen mukaisesti. Tällä hetkellä myynnissä ovat kaarrekatsomot (B ja M) sekä pitkiltä sivuilta J -katsomo. Ennakkomyynnin edetessä avataan pitkältä sivulta myös E-katsomo myyntiin.

Huom!
Paikkaliput pitkillä sivuilla (J ja E -katsomot) ovat numeroituja. Kaarrekatsomopaikat (B ja M -katsomot) ovat numeroimattomia. Molemmissa tapauksissa ostaja kuitenkin varmistaa itselleen paikan ottelusta. Mikäli haluat tietyn numeroidun paikan, osta lippu J tai E -katsomosta. Tällöin lippuusi tulostuu paikkanumero.

 

 

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää