Playoff-kausikortit aktivoitu ja painettu – vielä ehdit varaamaan paikkasi!

Aurinko paistaa ja päivä pitenee. Siinä kaksi varmaa kevään merkkiä. Kolmas merkki on se, että Kupittaalla alkaa jälleen mestaruusjahti. Tänä vuonna pudotuspeleihin on ostettu ennätyspaljon kausikortteja, joten tiivistimme yhteen pakettiin hieman hyödyllistä tietoa playoff-kausikortista. 

Kaikki eiliseen iltaan mennessä tulleet kausikorttitilaukset on aktivoitu illan 1. puolivälieräotteluun. Mikäli sinulla oli jo runkosarjassa TUTOn kausikortti, et tarvitse uutta korttia, vaan sama kortti toimii myös pudotuspeleissä. Jos taas hyppäsit kausikorttilaiseksi vasta playoffien alkaessa, voit hakea korttisi tänään Marli Areenan lipunmyynnistä klo 17:00 alkaen.

Mikäli haluat aktivoida oman runkosarjan istumapaikkasi pudotuspeliotteluihin, onnistuu se vielä tänään klo 12:00 asti. Aktivoinnin voit tilata TUTO Hockeyn toimistolta, tai TUTOn verkkokaupasta. Pudotuspelikausikortit ovat myynnissä vielä tämän päivän ajan.

Playoff-kausikorttilaisia on tänä keväänä ennätyksellisen paljon. TUTO Hockey haluaa välittää jokaiselle kausikortin hankkineelle valtavan kiitoksen luottamuksesta joukkuetta kohtaan.

Jokainen kausikortti tilaus on pyritty hoitamaan mahdollisimman huolellisesti, mutta kun kyse on isosta joukosta ja kiireellisestä aikataulusta, on virheiden mahdollisuuskin olemassa. Mikäli sinun korttisi kohdalla on käynyt jonkinlainen virhe, niin ota yhteyttä TUTO Hockeyn toimistoon mahdollisimman nopeasti, jotta saamme korjattua asian jo lauantain peliin.

Ensimmäinen puolivälieräottelu pelataan Marli Areenalla tänään, klo 18:30 alkaen, Heinolan Peliittoja vastaan. Nähdään hallilla ja tehdään keväästä yhdessä kaupungin värikkäin! 

Jaa eteenpäin:

Takkunen pelasi tammikuussa kahdeksan ottelua tehoin 4+2=6, teholukeman ollessa +6. Takkusen maaleista kaksi oli ottelun voittomaaleja,...

Lue lisää

Keskiviikkona saadaan Tampereelle suuntaavaan bussiin mukaan joukkuetta vahvistamaan Rauman Lukon puolustaja Onni Korkka ja hyökkääjä Kim...

Lue lisää

Sairastupaa ei vielä saada täysin tyhjäksi, joten Rauman Lukon hyökkääjät Kim Nieminen ja Sami Päivärinta liittyvät...

Lue lisää