Pistetili ei karttunut Joensuussa

Jokipoikien ja TUTOn välinen kiivas kamppailu Joensuussa päättyi kotijoukkueen 5–3-voittoon.

TUTO meni johtoon ottelun avauserässä Matt Nickersonin maalilla ajassa 16:05. Maali oli Nickersonin ensimmäinen TUTO-paidassa.

Jobin postia tuli heti toisen erän alussa, kun Nickerson joutui jättämään pelin kesken loukkaantumisen vuoksi. Kotijoukkue onnistui kolme kertaa maalinteossa toisen kaksikymppisen aikana. Joensuulaisista erityisesti Miro Väänänen oli pelipäällä viimeistelemällä ottelussa kypärätempun.

Jäähyjen sävyttämässä kolmannessa erässä nähtiin yhteensä neljä maalia. TUTOn maaleista vastasivat, myös ensimmäisen TUTO-maalinsa viimeistellyt, Otto Mäkinen sekä hyvässä vireessä oleva Aaro Löyttymäki.

Videolla TUTOn maalit sekä päävalmentaja Miika Elomon kommentit pelin jälkeen:

Ottelun tilastot.

TUTOn pelit jatkuvat huomenna lauantaina Savonlinnassa SaPKoa vastaan. Ottelu alkaa klo 17 ja sitä voit seurata Elisa Viihde Sportin kautta.

Kuva: Shaun Duncan

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää