Pistenikkari Roope Ranta vahvistamaan hyökkäystä, Sami Pharaon tuomaan leveyttä puolustukseen

TUTO on solminut loppukauden kestävät sopimukset hyökkääjä Roope Rannan, sekä puolustaja Sami Pharaonin (kuvassa) kanssa. Pharaonin sopimus sisältää koeajan.

33-vuotias Ranta on pelannut urallaan Mestiksessä 251 ottelua tehopistein 97+157=254. Ranta on tehoillut 5 edellistä kautta Saksassa DEL 2 -sarjassa, voittaen sarjan pistepörssin kaudella 2018-2019.

”Roope on kokenut ammattilainen, joka on pystynyt pelaamaan tuottavaa jääkiekkoa sarjassa kuin sarjassa. Etsittiin markkinoilta kokenutta maalintekijää ja hienoa, että Roopen ja meidän intressit kohtasivat ja saatiin mies Turkuun” urheilukoordinaattori Jouni Virpiö toteaa.

22-vuotias kanadalainen puolustaja Sami Pharaon saapuu Turkuun NCAA sarjasta Princetonin yliopistosta.
”Sami on hyvät perustaidot omaava puolustaja, joka tuo luotettavuutta ja leveyttä meidän puolustukseen. NCAA sarja on erittäin kovatasoinen ja uskon, että Samin sopeutuminen Mestikseen tulee tapahtumaan nopeasti” Virpiö jatkaa.

Molemmat pelaajat liittyivät joukkueen mukaan tällä viikolla ja ovat käytettävissä viikonlopun otteluissa.

Molemmat uusista vahvistuksista näet tositoimissa jo huomenna, kun TUTO kohtaa Kokkolan Hermeksen klo 18:30 alkavassa ottelussa. Black Friday tarjouksena otteluun pääsee kaksi yhden hinnalla. Osta liput tästä!

Jaa eteenpäin:

Sairastupaa ei vielä saada täysin tyhjäksi, joten Rauman Lukon hyökkääjät Kim Nieminen ja Sami Päivärinta liittyvät...

Lue lisää

Nyt tarvitaan yhteisön voimaa! Kaupungin värikkäintä lätkää – hyvässä ja pahassa. Tällä hetkellä taloudellisesti haastavassa tilanteessa...

Lue lisää

Rauman Lukon hyökkääjä Kim Nieminen liittyy TUTOn vahvuuteen lauantain otteluun, kun joukkue matkustaa sarjakärki Kiekko-Espoon vieraaksi....

Lue lisää