Piste kotimatkalle Tampereelta

KooVee – TUTO Hockey 3-2 vl (0-1, 1-0, 1-1) TILASTOT

TUTO Hockey ja KooVee tarjosivat toistamiseen viikon sisällä tasaisen kamppailun. Tällä kertaa pelipaikkana toimi Tampere ja Hakametsän jäähalli. Ratkaisua haettiin lopulta voittomaalikilpailusta, jossa Mestiksen sarjakärjessä porhaltava KooVee oli 3-2 lukemin parempi. Näin ollen TUTO nappasi yhden pisteen mukaan kotimatkalle.

TUTOn ilon aiheisiin kuului pisteen lisäksi Niko Ahoniemen paluu kokoonpanoon. Ahoniemi vastasi TUTOn avausmaalista ottelun 1. erässä. TUTOn 2-2 tasoituksen ja vieraspisteen varmistaneen osuman viimeisteli puolestaan Juho Virtanen.

TUTO, SaPKo ja Marli Areenan perjantai-ilta!

TUTO palaa kotiyleisön eteen kolmen pelin vieraskiertueelta perjantaina, kun Marli Areenalle saapuu vanha kiistakumppani SaPKo. Päätyravintoloiden pöytäpaikat on perjantaille loppuunmyyty. Anniskelukatsomoon on myynnissä merkityn paikan sisältävä Tosifanin premiumpaketti lue lisää ja varaa oma paikkasi tästä.

Ennakkoon edullisemmat pääsyliput voit hankkia puolestaan tästä.

TUTOn ja SaPKon ottelusta odotetaan tunteikasta ja kiihkeää taas perjantaina

Ottelukooste

Lehdistötilaisuus

Seuraava kotiottelu

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää