Pinna kourassa kohti Kupittaata

LeKi – TUTO Hockey:
1-0 ja (0-0, 0-0, 0-0, 1-0)  TILASTOT

TUTO Hockey ja LeKi väänsivät perjantai-iltana tiukan kamppailun Lempäälässä. Tiivistä puolustuspeliä esittäneet joukkueet saivatkin hakea ratkaisua aina jatkoajalta asti.


”Kumpikin joukkue oli valmistautunut otteluun hyvin. Kun lisäksi tuomiota jakoivat koko ottelun johdonmukaisesti ja selkeällä linjalla viheltäneet tuomarit, muodostui tästä hieno kiekkoilta” Kommentoi TUTO Hockeyn päävalmentaja Juhani Tamminen ottelun jälkeen.

Läpi ottelun otteitaan parantanut TUTO hallitsi ottelun loppuhetkiä ja oli varsinkin päätöserässä lähempänä voittoa. LeKi-maalilla torjunut Mika Noronen oli kuitenkin vakuuttava.

”Peli ei ole oikeudenmukainen, se on peli. Ottelussa oli kaksi erinomaisesti valmistautunutta joukkuetta, joista me veimme peliä viimeiset 40 minuuttia. Pinnan saimme, kaksi olisi ollut oikeudenmukainen”, kertasi Tamminen.
Jatkoajalla kotijoukkue onnistui kääntämään pelin kertaalleen, kun lempääläläisryhmän Jesse Jyrkkiö onnistui ohittaa TUTO maalilla muuten vahvasti pelanneen Simon Nielsenin.

Tiukasta tappiosta turkulaisten ottelusta löytyi paljon positiivista. Tiiviin puolustuspelin lisäksi erityisesti Olli-Pekka Heinimäen johtama nelosketju pelasi energisesti ja aiheutti useaan otteeseen harmaita hiuksia kotijoukkueen puolustukselle.

”Anton Kokkonen palasi upeasti kokoonpanoon neloskentässä. Nielsen oli myös erinomainen. Erityisen tyytyväinen olen kuitenkin koko joukkueen työmoraaliin”, jatkoi Tamminen.

Kauaa ei kahden pisteen menetystä kuitenkaan Kupittaallakaan murehdita. TUTO ja LeKi iskevät yhteen jo lauantaina, johon TUTO lähtee revanssi mielessä.

”Siitä lähdetään, että huomenna otamme upean kotiyleisömme edessä kolme pistettä, jonka jälkeen olemme jälleen aikataulussa loppukauden osalta”, päätti Tamminen.


TUTO Hockey – LeKi Marli Areenalla lauantaina 26.1. klo 17.00. Osta lippusi edullisesti tästä

Jaa eteenpäin:

MM-kisoja pelataan taas Tampereella, me lähdemme paikan päälle ja haluamme sinut matkaan mukaan! Luvassa on hyvät...

Lue lisää

Villi kortti -kierrokselta tarttui matkaan jatkopaikka kevään tosipeleihin kahdella otteluvoitolla KeuPasta. Pudotuspelit aloitetaan vierasmatsilla jo tulevana...

Lue lisää

Suomen Jääkiekkoliitto palkitsee vuosittain sarjojen pelaajia hyvistä suorituksista. Kauden 2022-2023 Mestiksen opiskelijapalkinnon on voittanut TUTO Hockeyn...

Lue lisää