Perjantaina otetaan revanssi Espoo Unitedista

Espoo United – TUTO Hockey

Pe 23.9. klo 18.30

Tapiola

TUTO Hockey nappasi kauden avausvoiton lauantaina kotihallillaan Marli Areenalla, kun joukkue sai vastaansa Mestiksen Lapin vahvistuksena tunnetun RoKin. Perjantaina TUTO ottaa suunnaksi Espoon ja lähtee hakemaan revanssia kauden avausottelusta vastassaan Espoo United.

Mestis-kausi pyöräytettiin käyntiin vauhdilla. Kauden ensimmäinen viikko oli TUTOn osalta kahdesta tappiosta huolimatta onnistunut. Avausviikon kolmannessa ottelussa saatiin viimein myös kauden avausvoitto.

”Elokuu treenattiin erittäin kovaa. Avausviikkoon olen kyllä tyytyväinen. Tästä on hyvä lähteä rakentamaan. Kaikin puolin hyvä alku”, summaa TUTO Hockeyn päävalmentaja Miika Elomo Mestis-kauden käynnistymistä.

TUTOn hyökkääjä Mikko Laine katsoo kauden avausviikkoa hieman kriittisemmin.

”Tuloksellisesti kausi ei lähtenyt käyntiin toivotulla tavalla. Tiedettiin kuitenkin pelaavamme hyvällä tasolla. Maalintekoa yritetään parantaa, vaikka olihan meillä näissä kolmessa ensimmäisessäkin pelissä paljon maalipaikkoja”, pohtii Laine.

Hyökkääjä muistuttaa, että rutiinitaso on pidettävä kovalla tasolla ja sitä vahvistetaan kaukalossa päivittäin. Joukkue onkin edennyt kärsivällisesti ja pitänyt kiinni positiivisesta ilmapiiristä alun tappioista huolimatta.

Avausottelusta jäi jotain hampaankoloon

Perjantaina TUTO saa vierasottelussa vastaansa Espoo Unitedin, jota vastaan joukkue pelasi myös kauden ensimmäisen pelin. Avausottelu päättyi TUTOn osalta tappioon.

”Espoossa on vastassa perjantaina laadukas ja kurinalainen joukkue. Ensimmäinen sarjapeli heitä vastaan oli tiukka, ja sellainen se tulee nytkin olemaan. Kaksinkamppailut, irtokiekkojen voittaminen ja halu voittaa ratkaisee pelin Espoossa”, toteaa Laine.

Samalla hyökkääjä huomauttaa, että ensimmäisestä ottelusta TUTOlle jäi jotain hampaankoloon. Siitä on hyvä lähteä hakemaan kamppailuhenkeä perjantain peliin.

Espoo United – TUTO Hockey alkaa perjantaina Tapiolassa klo 18.30. TUTO Rebels tekee otteluun kannattajamatkan. Seuraava kotipeli pelataan Marli Areenalla lauantaina 24.9. klo 17. Osta liput ennakkoon edullisemmin ja tule kannustamaan TUTO voittoon!

Jaa eteenpäin:

TUTOn Liiga-lisenssihakemus on edelleen voimassa TUTO Hockey on tänään, tiistaina 28.11., saanut Liigan lisenssikomitean puheenjohtajalta tiedon,...

Lue lisää

Joulukuu lähestyy kovaa vauhtia, ja TUTOn joulutuotteet on nyt myynnissä! MIkäli jokin paketti kiinnostaa, tai kaipaat...

Lue lisää

Liigan lisenssikomitea on tänään 27.11.2023 hylännyt TUTOn Liiga-lisenssihakemuksen. Käytämme seuraavat pari päivää lisenssin hylkäyksen perusteiden perusteelliseen...

Lue lisää