Perjantain puolivälierään liput edullisemmin – "Suomen Cup on ollut loistava uudistus"

TUTO Hockeyn taival jääkiekon Suomen Cupissa jatkuu tulevana perjantaina (8.9.), kun kovassa vireessä oleva LeKi saapuu vieraaksi Marli Areenalle. Puolivälierälippujen ennakkomyynti on nyt avattu. Ostamalla lippusi ennakkoon saat sen normaalia edullisemmalla hinnalla. 

 

Jämäkkyyttä ja hyvää liikettä luvassa

TUTO kohtaa perjantaina LeKin ottelussa, jonka voittaja etenee neljän parhaan joukkoon Suomen Cupissa. Helppoa jatkoon pääseminen ei missään nimessä tule olemaan, sillä vastaan asettuva lempääläläisryhmä on viime ottelujen ajan ollut murskaavan kovassa vireessä. Jo neljättä kautta TUTOn tärkeimpiin pelaajiin kuuluvalla Hannu Kurulla on kuitenkin selkeä käsitys siitä, millä asein LeKi perjantaina kaadetaan.

”Jäällä tullaan näkemään perjantaina hyvin liikkuva ja jämäkkä TUTO.”

Jo aiemmin tuoreet TUTO-vahvistukset Matias Haaranen ja Eetu-Ville Arkiomaa kertoivat tervehtineensä paluun tehnyttä Suomen Cupia positiivisin mielin. Myös Kuru yhtyy joukkuetovereidensa mielipiteeseen.

”Suomen Cup on mielestäni ollut loistava uudistus. On paljon mukavampaa pelata pelejä, kun niissä on jokin panos.”

 

Liput edullisemmin ennakkoon

Perjantain Suomen Cup otteluun lipunmyynti on avattu myös Lippupisteen ennakkomyyntipaikoissa, joista voit hankkia liput ennakkoon edullisemmin. Aikuiselta sisäänpääsy maksaa ennakkoon 8 euroa ja nuorilta (7-16 vuotiaat) ja erikoisryhmiin kuuluvilta 4 euroa. Erikoisryhmiin kuuluvat opiskelijat, työttömät, varusmiehet ja rekisteröityneet kannattajaryhmän jäsenet. Alle 7-vuotiaat pääsevät otteluun veloituksetta.

Suomen Cupin välieräpaikan tavoittelu tuo jo itsessään kovat panokset perjantain peliin, mutta Hannu Kurun mukaan ottelussa on muutakin seurattavaa. Kuru antaakin kannattajille vinkin siitä, mitä kaukalossa kannattaa LeKi-ottelussa seurata.

”Kannattaa tulla seuraamaan uusien vahvistusten ensimmäistä virallista kotipeliä. Varsinkin Eetu-Ville Arkiomaan ja Niklas Näpin muodostama tehoduo kannattaa ottaa seurantaan.”

 

TUTO Hockeyn ja LeKin välinen Suomen Cupin välierä pelataan tulevana perjantaina (8.9.) klo 18:30 alkaen Marli Areenalla. Edullisemmat ennakkolippusi voit ostaa TÄÄLTÄ

 

TUTOn luottohyökkääjiin kuuluva Hannu Kuru vihjaa, että Marli Areenalla tullaan perjantaina näkemään uusi tehoduo. (Kuva: Shaun Duncan)

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää