Perjantain otteluun ennakkoliput vain 5 euroa!

TUTO Hockey juhlistaa historiallista TV-peliä perjantaina tarjoamalla sekä kaarre- että pääkatsomon liput 5 eurolla Ticketmasterin ennakkomyyntipaikoissa ja verkkokaupassa. Jo normaalihintaisen, yli 5 euron kertalipun ostaneet, saavat myös hyvityksen.

Mestistä Turusta yhdeksän vuoden tauon jälkeen TVssä

TV:n vapailla kanavilla nähtävät Mestis-lähetykset palaavat yhdeksän vuoden tauon jälkeen Turkuun perjantaina, kun Yle TV2 näyttää suorana TUTO Hockey – IPK -ottelun. Historiallinen ottelu on näytönpaikka niin TUTOlle kuin koko Turun seudulle.

– Ensinnäkin tämän kauden yksi parhaista uudistuksista Mestiksen osalta on ollut yhteistyön alkaminen Ylen kanssa. On upeaa saada myös TUTOn kotiottelu näytettäväksi Ylen kanavalla. Meille tämä on valtava näytönpaikka ja mahdollisuus. Haluamme näyttää koko Suomelle, että Mestis-kiekko on Turussa mitä parhainta ja värikkäintä lätkäviihdettä, joka sopii koko perheelle, kommentoi TUTO Hockeyn toimitusjohtaja Dani Aavinen.

Mökki täyteen – kaikki pääsyliput ennakkoon ostettaessa 5 euroa

TUTO Hockey odottaa otteluun selvästi normaalia enemmän katsojia, joka omalta osaltaan takaisi erinomaisen tunnelman Marli Areenalla. Otteluun on saapumassa mahdollisesti jopa 500 junioria Turun seudulta.

Lisää vauhtia hallin täyttöön tuodaan lippukampanjalla, joka avattiin tänään Ticketmasterin ennakkomyyntipaikoissa ja verkkokaupassa. Ennakkoon ostaessa liput ovat maksimissaan 5 euroa niin pääkatsomoon kuin kaarrekatsomoonkin. Lasten lippu on kaarteeseen 3 euroa, kuten normaalistikin. Mikäli olet  ehtinyt ostamaan jo yli 5 euron arvoisen lipun otteluun, tarjoaa TUTO korvaukseksi yhden voucher-lipun, jonka voi käyttää runkosarjan kotiotteluissa. Voucherin saa, kun käy näyttämässä lippua Marli Areenan lipunmyynnissä joko ennen peliä tai 1. erätauolla.

– Teemme kaikkemme, jotta Marli Areena täyttyisi ääriä myöden. Täysi tupa ja perjantai-ilta Marli Areenalla on kokemisen arvoinen juttu, jonka haluamme tarjota niin paikalle saapuville kannattajillemme kuin kotikatsomoissa peliä seuraaville, jatkaa Aavinen.

TUTO Hockey – IPK perjantaina klo 18.30 Marli Areenalla. Kaikki ennakkoliput VAIN 5 EUROA. Hanki oma lippusi TÄSTÄ! tai Ticketmasterin ennakkomyyntipaikoista.

Jaa eteenpäin:

Samuel Jukuri tulee tilkitsemään TUTOn maalia perjantain kotiotteluun Kajaanin Hokkia vastaan. Ulkopuolinen apu tulee tarpeeseen, sillä...

Lue lisää

TUTO ja hyökkääjä Topias Kaski ovat solmineet loppukauden mittaisen sopimuksen. Puolitoista kautta Jukureiden organisaatiossa viettäneen, turkulaislähtöisen...

Lue lisää

Viime viikon kolmessa ottelussa riitti tapahtumia ja käänteitä useamman otteluviikon edestä. Kaksi kotipeliä HK Zemgalea vastaan...

Lue lisää