Perjantai-illan maalijuhla Kupittaalla – Lahtiselle hatullinen

Kupittaalla vietettiin värikäs perjantai-ilta, kun TUTO kaatoi sarjakärki LeKin maalein 7-2.

Ensimmäinen erä edettiin vielä suhteellisen rauhaisaan tahtiin ja vieraat onnistuivat jopa siirtymään johtoon ajassa 7:08 Santeri Vuotin toimesta. Kotijoukkueen kuittaus tuli kuitenkin jo muutaman minuutin kuluttua, kun tällä viikolla odotetun paluun kaukaloon tehnyt, Niko Ahoniemi nousi röyhkeästi maalille ja viimeisteli tasoitusosuman  alivoimalla.

Toisessa erässä laitettiinkin sitten täysi härdelli päälle ja erän ensimmäisen viiden minuutin aikana TUTO iski kolme maalia. Näistä Timi Lahtinen vastasi kahdesta osumasta ja Otto Mäkinen ujutti lätyn kertaalleen pussiin. Erän lopulla laukoi Mikke Levo vielä kiekon LeKin maalia kaksi erää vartioineen Kimmo Rautiaisen selän taakse ja toiselle erätauolle mentiin 5–1-lukemista.

Kolmannessa erässä LeKi onnistui kaventamaan, kun Patrik Puistola sohi kiekon maalinedustalta sisään. Saukkopaitojen Niko Lahtinen taklasi Otto Mäkistä törkeästi, ulosajon arvoisesti, noin viisi minuuttia ennen ottelun täyttä aikaa. Timi Lahtinen viimeisteli hattutemppunsa tyhjiin ajassa 56:25. Myös Matias Lehtonen sai vielä nauttia maalinteosta tyhjään rysään ja homma oli sitä myötä paketissa.

Kuva: Shaun Duncan

Katso videolta ottelun maalit selostajamaestro Jani Säterin hehkutuksilla:

Ottelun jälkitunnelmat:

TUTOn kausi jatkuu keskiviikkona 21.11. Vantaalla Kiekko-Vantaan vieraana ja perjantaina 23.11. Lempäälässä LeKiä vastaan.

SEURAAVAN KERRAN KOTONA MARLI AREENALLA PELATAAN LAUANTAINA 24.11. KOOVEETA VASTAAN.
EDULLISIMMAT ENNAKKOLIPUT TÄSTÄ! MUISTA MYÖS LIPPUPAKETIT!


 

 

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää