Perhelipulla 2 aikuista ja jopa 5 nuorta matsiin! – Tästä ohje paketin ostoon

TUTOn uusi perhelippu mahdollistaa ratkaisupelien seuraamisen edullisesti isommallekin ryhmälle. Perhelipulla pääsee peliin kaksi aikuista ja jopa viisi lasta/nuorta (7-16 vuotta). Lippu on saatavissa sekä kaarrekatsomoon että pääkatsomoon. Voit hankkia perhelipun ennakkoon TUTO Hockeyn verkkokaupasta(linkkaa) ja ottelupäivänä Marli Areenan lipunmyynnistä. Alla on Perhelipun hinnat välierissä sekä ohjeet lipun ostamiseen verkkokaupasta.

 

Perhelipun hinnat välierissä 2017

 

  Ennakkoon verkkokaupasta Marli Areenan lipunmyynnistä
Kaarrekatsomo 40€ 50€
Pääkatsomo 50€ 60€

                 

 

Ohjeet verkkokaupasta ostamiseen

1) Mene TUTO Hockeyn kotisivuille ja valitse ylävalikosta KAUPPA

2) Ota kaupan tuotevalikoimasta ylinnä oleva lippupaketit

3) Valitse haluamasi perhepaketti. Pääkatsomon paketti sisältää numeroidut paikat, jotka voit itse valita etukäteen. Kaarrekatsomolipuilla paikat on vapaasti valittavissa ja paikkoja voi vaihtaa kaarrekatsomoiden välillä vaikka joka erässä.

4) Kun olet valinnut itsellesi sopivan paketin, siirry ylhäällä olevasta ”ostoskorikuvakkeesta” tekemään tilausta.

5) Täyttäessäsi yhteystietoja toimitustavalla ei ole väliä. Lähtökohtaisesti liput saa joko TUTO Hockeyn toimistolta tai vaihtoehtoisesti ne voi noutaa Marli Areenan lipunmyynnistä, jonne tulostamme ne valmiiksi.

6) Yhteystietoja täyttäessä puhelinnumero ja sähköposti ovat tärkeitä, sillä TUTO Hockeyn toimistolta ollaan vielä käytännön asioissa yhteydessä teihin, kun tilaus on tehty.

7) Lisätiedot kohtaan on suositeltava täyttää ryhmän koko (esim. 2 aikuista ja 3 lasta). Mikäli valitsit perhelipun pääkatsomoon, voit laittaa paikkatoiveen myös tähän.

8) Mikäli sinulle tulee kysyttävää oston yhteydessä, ole yhteydessä TUTO Hockeyn toimistopäällikkö Janne Ollilaan, puh. 040 7636 961 tai s-posti janne.ollila(a)tutohockey.fi

 

TUTO pelaa huomenna kauden tärkeimmän ottelunsa, kun se kohtaa K-Vantaan viidennessä välieräottelussa. TUTOlle kelpaa ottelusta vain ja ainoastaan voitto, joten joukkue tarvitsee kaiken mahdollisen tuen. Hanki edullisemmat ennakkolippusi TÄSTÄ ja tule kannustamaan TUTO askeleen lähemmäs mestaruusunelmaa!

Jaa eteenpäin:

MM-kisoja pelataan taas Tampereella, me lähdemme paikan päälle ja haluamme sinut matkaan mukaan! Luvassa on hyvät...

Lue lisää

Villi kortti -kierrokselta tarttui matkaan jatkopaikka kevään tosipeleihin kahdella otteluvoitolla KeuPasta. Pudotuspelit aloitetaan vierasmatsilla jo tulevana...

Lue lisää

Suomen Jääkiekkoliitto palkitsee vuosittain sarjojen pelaajia hyvistä suorituksista. Kauden 2022-2023 Mestiksen opiskelijapalkinnon on voittanut TUTO Hockeyn...

Lue lisää