Pelipäivän huomiot: Maskipakko, lohkouudistuksia ja Ravintolarajoituksia

TUTO isännöi tänään K-Vantaata Marli Areenalla klo 18.30. Ottelussa on voimassa uudet lohkojaot ja ravintolarajoitukset. Maskipakkoa on myös tarkennettu. Illan ottelu on myös kuukauden S-ETUPELI, joten Lippupisteen ennakkomyyntipaikoista ja verkkokaupasta saa kaksi aikuisten lippua yhden hinnalla.

Perjantaina käytössä kaksi lohkoa

TUTO Hockey – K-Vantaa ottelussa on pienennetty maksimikapasiteettia 800 katsojaan. Muutoksen myötä pystymme jakamaan Marli Areenan kahteen lohkoon. Sisäänkäynti on sekä 1 että 2 lohkoon Hippoksentien päädystä.

Lohko 1

Finaco Päätyravintola (TUTO hyökkää 1. ja 3. erän) sekä kioski palvelevat katsojia. Lisäksi Legenda-klubilla on anniskelupiste erätauoilla ja pelin jälkeen. Invavessa sijaitsee Marli Areenan alakerrassa, vessaan pääsee hissillä.Istumapaikan voi vapaasti valita katsomoista H-M, muistattehan pitää turvavälit.

Lohko 2

Lundén Päätyravintola (TUTO hyökkää 2.erän) sekä kioski ja fanituotepiste palvelevat katsojia ottelun ajan. Mikäli haluat mennä lohkosta 2 ottelun jälkeen Legenda-klubille jatkamaan iltaa, onnistuu se sekä sisä- että ulkokautta. Ulkokautta pääset paikalle heti. Sisäkautta kulku on mahdollista, kun lohko 1 on tyhjentynyt katsojista. Istumapaikan voit valita vapaasti katsomoista B-F.

Marli Areena on jaettu perjantaina kahteen lohkoon, joihin sisäänkäynti on Hippoksentien päädystä.

Päätyravintoloissa puolet vähemmän anniskelupaikkoja

Viime sunnuntaina voimaan tulleet ravintolarajoitukset näkyvät myös TUTOn otteluissa. Käytännössä päätyravintoloiden asiakaspaikat ovat puolittuneet rajoitusten myötä.

Finaco Päädyssä on jatkossa vain 46 asiakaspaikkaa. Lundénin päädyssä määrä on 63 paikkaa. Jokaiselle asiakkaalle on varattu istumapaikka pöytätason kera. Osa paikoista sijaitsee varsinaisten päätyravintolapöytien yläpuolella olevalla tasanteella.

Jatkossa omat paikat kannattaakin varata etukäteen TUTO Hockeyn myyjiltä:

Janne Ollila040 763 6961
 Jimi Lehto044 277 5717
Dani Aavinen0400 279 335

Sähköposti: etunimi.sukunimi@tutohockey.fi

Maskipakko – Mitä se tarkoittaa?

Mestiksen otteluihin on voimassa tällä hetkellä maskipakko. Maskipakko koskee lähtökohtaisesti kaikkia yli 15-vuotiaita. Alle 15-vuotiaiden kohdalla noudatetaan THL:n ohjeistusta, joten heitä maskipakko ei kosketa. Niille, joille maskin käyttö tuntuu epämielyttävältä tai sen käytölle on terveydellisiä esteitä, suosittelemme visiirin käyttöä sekä turvavälien ja hyvän käsihygienian noudattamista korostetusti.

Suosittelemme oman maskin käyttöä. Mikäli sinulla ei ole omaa maskia, TUTO jakaa sisäänkäynnin yhteydessä kertakäyttömaskeja (1 maski/hlö). Kertakäyttömaskeja on myynnissä myös Marli Areenan kioskeissa 0,50 euroa/kpl hintaan. Muistathan myös TUTOn logolla varustetut kangasmaskit fanituotekaupasta.

Kannattaa myös muistaa, että maskipakko ei poista turvavälien ja hyvän käsihygienian tarvetta. Oman seurueen ulkopuolelta tuleviin ihmisiin pitäisi välttää kontakteja. Ja mikä tärkeintä, tulethan paikan päälle vain TERVEENÄ.

Legenda-klubi auki pelin jälkeen

Marli Areenan alakerrassa sijaitseva Legenda-klubi (Ravintola Kupitaan Legenda) on auki pelin jälkeen klo 22.30 asti. Anniskelu päättyy klubilla klo 22.00, kuten kaikissa muissakin kaupungin ravintoloissa. Jää siis nauttimaan illan viimeiset huurteiset klubille pelin jälkeen. Lohko 1:ssä peliä seuraavat, pääsevät klubille hissin kohdalla olevista kierreportaista. Lohko 2:ssa olevat pääsevät klubille pelin jälkeen joko ulkokautta tai sisäkautta heti, kun viimeiset katsojat ovat poistuneet lohkosta 1. Tutustu Ravintola Kupittaan Legendan palveluihin ja lounaslistaan TÄSTÄ.

Kuukauden S-ETUPELI

Illan peli (TUTO-K-Vantaa) on kuukauden S-ETUPELI. Tämä tarkoittaa sitä, että Lippupisteen ennakkomyyntipaikoista ja verkkokaupasta saa kaksi aikuisten lippua yhden hinnalla. Etu on voimassa vain ennakkomyyntipaikoissa. Oman lippusi voit hankkia tästä.

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää