Pelaajayhteistyö Vaasan Sportin kanssa tuo Huhtamaan takaisin TUTO-paitaan!

TUTO Hockey ja Vaasan Sport ovat sopineet pelaajayhteistyöstä neljää pelaaja koskien. Yhteistyöpelaajia ovat maalivahti Jere Huhtamaa, puolustaja Niklas Grönlund sekä hyökkääjät Joel Kerkkänen ja Miika Tiihonen. Kaikki pelaajat liittyvät kesäksi Sportin harjoitusvahvuuteen.

Huhtamaa ja Grönlund siirtyvät varmuudella TUTOn vahvuuteen elokuussa, Huhtamaa kauden kestävällä vuokrasopimuksella ja Grönlund kauden kestävällä sopimuksella TUTOn kanssa. Kerkkäsen ja Tiihosen tilannetta tarkastellaan kesän jälkeen, ja jos pelipaikkaa ei Sportista aukene, miehet siirtyvät TUTOn sopimuspelaajiksi.

Hienoa, että löydettiin Sportin kanssa pelaajia, joista molemmat joukkueet olivat kiinnostuneita. Huhtamaa ei Turussa esittelyjä kaipaa, on mahtavaa saada Jere takaisin. Saamme Mestiksen kärkimaalivahdin ja hienon persoonan pukukoppiin. Grönlund on nuori puolustava puolustaja, joka saa hyvän kesäharjoittelukauden Vaasassa alle ja siirtyy ensi kaudeksi meille ottamaan seuraavaa steppiä urallaan” kommentoi urheilukoordinaattori Jouni Virpiö.

Kerkkänen ja Tiihonen ovat olleet Mestiksessä kärkipelaajia jo muutaman kauden ajan. Hieno juttu, että he saavat ansaitun näyttöpaikan Sportissa ja jos pelipaikkaa ei jostain syystä aukene, niin pelaajilla on valmiiksi pelipaikka meiltä sovittuna” jatkaa Virpiö.

Tervetuloa Turkuun pojat!

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää