Pelaajajulkistuksia kaudelle 24-25

TUTO julkistaa kuusi uutta pelaajasopimusta kaudelle 24-25. Joukossa on hyökkääjiä ja puolustajia. Alla luettavissa päävalmentaja Jonne Virtasen urheilukoordinaattori Jouni Virpiön kommentit pelureista:


Miku Ronkainen
Virtanen kommentoi:
”Peluri. Haluttiin jo viime kaudella ja ei saatu miestä tänne, kertoo myös siitä, että nyt oltiin hänelle houkuttava vaihtoehto eli ollaan tehty seurana jotain oikein. Sarjan kärkipelaajia.”
Virpiö kommentoi: ”Oltiin Mikun perässä jo viime keväänä ja hienoa, että saatiin nyt Miku Turkuun. Oli viime kaudella Mestiksen parhaita hyökkääjiä. Luisteluvoimainen, taitava ja työteliäs hyökkääjä, joka on erittäin juonikas ja pystyy luomaan hyökkäyspeliä tehokkaasti. Palava halu voittaa näkyy Mikun tekemisessä vahvasti.”

Karri Forsblom
Virtanen kommentoi:
”Pelitaidot liigatasoa. Kaikki saumat olla sarjan paras sentteri ja päästä eteenpäin uralla, jos ymmärtää kokonaisvaltaisen urheilijanelämän vaatimukset, ja nyt alkaa olemaan viimeinen hetki ymmärtää asia”
Virpiö kommentoi: ”Foballa vähän rikkonainen kausi alla ja varmasti jäi nälkää tulevaan kauteen. On vanhan liiton sentteri, jollaisia ei montaa enää ole. Erityisominaisuuksia hyökkäyspelaamiseen, joilla ratkotaan pelejä. Uskomme, että Fobba pystyy kehittymään vielä ja viemään pelaamisensa entistäkin kovemmalle tasolle.”

Oliver Tuhkanen
Virtanen kommentoi: ”Omaa potentiaalia pelata korkeammilla tasoilla. Kiekolla todella hyvä. Jos mielii eteenpäin uralla niin puolustusta pelaamisessa voi kehittyä ja ottaa seuraavan stepin. Odotan Oliverilta paljon tulevalla kaudella” 
VIrpiö kommentoi: ”Kiekollinen rightin pakki, joka on sarjan parhaita luistelijoita. Tukee hyökkäyksiä  vahvasti ja omaa hyvän laukauksen. Tavoitteellinen urheilija, jolla hyvä tulevaisuus edessä.”

Samu Markkula
Virtanen kommentoi:
”Olen nähnyt Maran ensimmäisen kerran pelaavan U18-ikäisissä. Pohjimmiltaan taiteilija, mutta iän myötä oppinut urheilemisen ja työnteon merkityksen. Isona plussana se, että ei edes halunnut miettiä muita vaihtoehtoja. Olisi varmasti saanut isomman palkkapussin muualta, mutta halusi ehdottomasti tänne.”
Virpiö kommentoi: ”Mara on tuttu mies jo vuosien takaa sekä minulle, että valmennukselle. Saadaan kova urheilija, jolla on iso työmoraali ja halu ratkaista pelejä. Kokenut pelaaja, joka tuo joukkueeseen johtajuutta sekä esimerkkiä työnteosta ja vaatimustasosta. Mara halusi ehdottomasti tulla TUTOon ja sitoutua kahden vuoden projektiin, olemme tästä erittäin tyytyväisiä!”

Juha Rautiainen
Virtanen kommentoi:
”Erittäin monipuolinen ja luotettava. Kertoo paljon, että pelasi kaikki ratkaisun hetket viime kaudella Hermeksessä. Hyvällä tavalla porilaisen perikuva.”
Virpiö kommentoi: ”Työteliäs, hyvin liikkuva ja monipuolinen sentteri. Hyvä aloittaja, kova kamppailemaan ja erittäin hyvä maalinedustalla. Luotettava pelaaja, joka on tottunut olemaan jäällä kun pelejä ratkotaan.”

Jesse Vuorela
Virtanen kommentoi
: Jesse näytti potentiaalinsa viime kaudella. Valittiin myös kuukauden pelaajaksi ja oli sarjan kärkipakkeja vuoden vaihteeseen saakka. Rutiinia ja tasaisuutta lisää, ne tulee ajan ja hyvän arjen kautta. Maltti on valttia hänen kohdallaan.
Virpiö kommentoi: ”Mennyt kausi oli ensimmäinen kunnollinen Mestis kausi Jesselle, sillä aiemmin vastuu miesten peleissä on ollut vähäistä. Jesse on todella monipuolinen puolustaja, joka kehittyi paljon viime kauden aikana. Tavoitteellinen urheilija, jolla selkeä halu kehittyä ja ottaa seuraava askel urallaan. Hienoa, että Jesse näki TUTOn olevan oikea paikka hänelle jatkaa kehitystään jääkiekkoilijana!”

Jo julkaistut sopimukset näiden lisäksi:
Maalivahdit: Emil Vuorio
Puolustus: Niclas Karjalainen
Hyökkäys: Santeri Virta, Eevert Eloranta

Lisää pelaajajulkistuksia luvassa 18.5. seilattavalla TUTO-risteilyllä!

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää