PELAAJA PÄIVÄKSI TÖIHIN: Jasper Arkean työmiehenä!

TUE TUTOa -kampanjassa yrityksillä on mahdollisuus tilata pelaaja päiväksi töihin. Arkean tilauksen myötä Jasper Rannisto työskenteli päivän muuttohommissa.

TUTO Hockeyn puolustuksessa ensimmäistä täyttä kautta pelaava Jasper Rannisto vietti hieman erilaisen arkipäivän helmikuussa. Ohjelmassa oli normaalin kiekkopäivän sijaan työpäivä TUTOn yhteistyökumppanin Arkean riveissä.

Päivä toteutui, kun Arkea osallistui #TUETUTOA -kampanjaan tilaamalla markkinointipaketin, jossa TUTOn pelaaja saapuu päiväksi töihin kumppanille.

Työpäivä muuttohommissa

Ranniston työpäivä sijoittui Arkean kiinteistöhoidon puolelle. Päivä alkoi työvaatteiden sovituksella, jonka jälkeen siirryttiin päivän varsinaisiin työtehtäviin, muuttohommiin.

Rannisto työskenteli päivän Arkean palveluohjaaja Petri Tähtisalon valvonnassa. Tähtisalolta Ranniston työpanos saa kiitosta.

Jasper tarttui työhön erinomaisella ja ennakkoluulottomalla asenteella ja otteella! Työt sujuivat todella sutjakkaasti ja homma hoitui aikataulun mukaisesti, jopa nopeammin. Jasperin asenne ja motivaatio olivat hyvällä tasolla. Hän oli erittäin mieluisa työkaveri, sosiaalinen ja rento tyyppi.

Jasperille ja TUTOlle iso kiitos mukavasta päivästä!”

Muun muassa toimistotuolien siirto kuului Ranniston päivän työtehtäviin.

”Arkeassa rennon oloinen ja hyvä ilmapiiri” 

Työpäivä oli positiivinen kokemus myös Rannistolle, joka antoi kiitosta erityisesti Arkean työilmapiiristä.

”Käytännössä päivä meni muuttohommissa. Haimme varastosta erilaisia kalusteita toimistolle. Päivästä jäi todella positiivnen fiilis. Siellä oli tosi hyvä ja rennon oloinen ilmapiiri, jonka takia päivä vierähti nopeasti ja työnteko oli hauskaa”.

Arkea – Turkulainen monialayritys

Olemme monialayritys, joka tuottaa ruoka-, siivous-, toimitila-, kiinteistönhoito- ja talotekniikkapalveluja. Tarjoamme käyttöösi monialaisen osaamisemme ja ammattitaitomme sekä tinkimättömän asenteemme. Tyydymme vain parhaaseen. Siksi haastamme itsemme jatkuvasti tekemään parempaa jälkeä tehokkaammin.Tutustu meihin osoitteessa www.arkea.fi

 

Jaa eteenpäin:

TUTO ja hyökkääjä Topias Kaski ovat solmineet loppukauden mittaisen sopimuksen. Puolitoista kautta Jukureiden organisaatiossa viettäneen, turkulaislähtöisen...

Lue lisää

Viime viikon kolmessa ottelussa riitti tapahtumia ja käänteitä useamman otteluviikon edestä. Kaksi kotipeliä HK Zemgalea vastaan...

Lue lisää

TUTOn hyökkääjätähti Roope Ranta kävi toimittamassa Lausteen perhekuntoutuskeskukseen 100 kappaletta ottelulippuja TUTOn otteluihin. Perhekuntoutuskeskuksen johtaja Kim...

Lue lisää