PELAAJA PÄIVÄKSI TÖIHIN: Jasper Arkean työmiehenä!

TUE TUTOa -kampanjassa yrityksillä on mahdollisuus tilata pelaaja päiväksi töihin. Arkean tilauksen myötä Jasper Rannisto työskenteli päivän muuttohommissa.

TUTO Hockeyn puolustuksessa ensimmäistä täyttä kautta pelaava Jasper Rannisto vietti hieman erilaisen arkipäivän helmikuussa. Ohjelmassa oli normaalin kiekkopäivän sijaan työpäivä TUTOn yhteistyökumppanin Arkean riveissä.

Päivä toteutui, kun Arkea osallistui #TUETUTOA -kampanjaan tilaamalla markkinointipaketin, jossa TUTOn pelaaja saapuu päiväksi töihin kumppanille.

Työpäivä muuttohommissa

Ranniston työpäivä sijoittui Arkean kiinteistöhoidon puolelle. Päivä alkoi työvaatteiden sovituksella, jonka jälkeen siirryttiin päivän varsinaisiin työtehtäviin, muuttohommiin.

Rannisto työskenteli päivän Arkean palveluohjaaja Petri Tähtisalon valvonnassa. Tähtisalolta Ranniston työpanos saa kiitosta.

Jasper tarttui työhön erinomaisella ja ennakkoluulottomalla asenteella ja otteella! Työt sujuivat todella sutjakkaasti ja homma hoitui aikataulun mukaisesti, jopa nopeammin. Jasperin asenne ja motivaatio olivat hyvällä tasolla. Hän oli erittäin mieluisa työkaveri, sosiaalinen ja rento tyyppi.

Jasperille ja TUTOlle iso kiitos mukavasta päivästä!”

Muun muassa toimistotuolien siirto kuului Ranniston päivän työtehtäviin.

”Arkeassa rennon oloinen ja hyvä ilmapiiri” 

Työpäivä oli positiivinen kokemus myös Rannistolle, joka antoi kiitosta erityisesti Arkean työilmapiiristä.

”Käytännössä päivä meni muuttohommissa. Haimme varastosta erilaisia kalusteita toimistolle. Päivästä jäi todella positiivnen fiilis. Siellä oli tosi hyvä ja rennon oloinen ilmapiiri, jonka takia päivä vierähti nopeasti ja työnteko oli hauskaa”.

Arkea – Turkulainen monialayritys

Olemme monialayritys, joka tuottaa ruoka-, siivous-, toimitila-, kiinteistönhoito- ja talotekniikkapalveluja. Tarjoamme käyttöösi monialaisen osaamisemme ja ammattitaitomme sekä tinkimättömän asenteemme. Tyydymme vain parhaaseen. Siksi haastamme itsemme jatkuvasti tekemään parempaa jälkeä tehokkaammin.Tutustu meihin osoitteessa www.arkea.fi

 

Jaa eteenpäin:

alkusarja uuden edessä mestiksessä TUTOn kausi käynnistyi monen vuoden tauon jälkeen U20 Mestiksessä. Kauteen lähdettiin turkulaisimmalla...

Lue lisää

KAUDEN 24-25 KAUSIKORTIT MYYNNISSÄ NYT!  Nyt myynnissä rajoitettu erä kausikortteja erikoishintaan! Jokainen kausikortti on numeroitu, joten...

Lue lisää

TERVETULOA KEVÄÄN 2024 TUTO-RISTEILYLLE! Risteilemme Viking Linen kanssa maailman upeimmassa saaristossa lauantaina 18.5.2024 Varma kevään merkki...

Lue lisää