Otto Mäkinen TUTOn vahvuuteen

20-vuotias keskushyökkääjä Otto Mäkinen saapuu TUTOon joulutaukoon asti ulottuvalla lainasopimuksella Tapparasta.

Tällä kaudella monipuolinen sentteri on pelannut LeKin riveissä 11 ottelua (3+5=8). 2017-2018 Mäkiselle kertyi saukkopaidassa 38 Mestiksen runkosarjaottelua ja hän oli LeKin kolmanneksi paras pistemies tehoin 13+16=29. Tamperelaislähtöinen kiekkoilija oli voittamassa Suomelle MM-kultaa alle 18-vuotiaiden kisoissa 2016.

– Mäkinen on nuori laatusentteri ja hän tekee joukkueestamme paremman samalla kun lasaretti tyhjenee, kommentoi TUTOn urheilutoimenjohtaja Elmo Aittola.

Otto Mäkinen liittyy TUTOn vahvuuteen välittömästi ja on mahdollisesti kokoonpanossa jo keskiviikon kotiottelussa KeuPa HT:ta vastaan.

TUTO – Keupa HT keskiviikkona 24.10. klo 18:30 Marli Areenalla. S-etukortilla S-ryhmän myymälöistä (Prismat, Wiklund) ja pelipäivänä Marli Areenan lipunmyynnistä kaksi lippua yhden hinnalla. Ennakkoliput löydät myös kätevästi klikkaamalla TÄSTÄ.

Kuva: Shaun Duncan

Otto Mäkisen kommentit tuoreeltaan Marli Areenalle saapumisen jälkeen:

Jaa eteenpäin:

MM-kisoja pelataan taas Tampereella, me lähdemme paikan päälle ja haluamme sinut matkaan mukaan! Luvassa on hyvät...

Lue lisää

Villi kortti -kierrokselta tarttui matkaan jatkopaikka kevään tosipeleihin kahdella otteluvoitolla KeuPasta. Pudotuspelit aloitetaan vierasmatsilla jo tulevana...

Lue lisää

Suomen Jääkiekkoliitto palkitsee vuosittain sarjojen pelaajia hyvistä suorituksista. Kauden 2022-2023 Mestiksen opiskelijapalkinnon on voittanut TUTO Hockeyn...

Lue lisää