Otto Mäkinen TUTOn vahvuuteen

20-vuotias keskushyökkääjä Otto Mäkinen saapuu TUTOon joulutaukoon asti ulottuvalla lainasopimuksella Tapparasta.

Tällä kaudella monipuolinen sentteri on pelannut LeKin riveissä 11 ottelua (3+5=8). 2017-2018 Mäkiselle kertyi saukkopaidassa 38 Mestiksen runkosarjaottelua ja hän oli LeKin kolmanneksi paras pistemies tehoin 13+16=29. Tamperelaislähtöinen kiekkoilija oli voittamassa Suomelle MM-kultaa alle 18-vuotiaiden kisoissa 2016.

– Mäkinen on nuori laatusentteri ja hän tekee joukkueestamme paremman samalla kun lasaretti tyhjenee, kommentoi TUTOn urheilutoimenjohtaja Elmo Aittola.

Otto Mäkinen liittyy TUTOn vahvuuteen välittömästi ja on mahdollisesti kokoonpanossa jo keskiviikon kotiottelussa KeuPa HT:ta vastaan.

TUTO – Keupa HT keskiviikkona 24.10. klo 18:30 Marli Areenalla. S-etukortilla S-ryhmän myymälöistä (Prismat, Wiklund) ja pelipäivänä Marli Areenan lipunmyynnistä kaksi lippua yhden hinnalla. Ennakkoliput löydät myös kätevästi klikkaamalla TÄSTÄ.

Kuva: Shaun Duncan

Otto Mäkisen kommentit tuoreeltaan Marli Areenalle saapumisen jälkeen:

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää