Otteluraportti: TUTOlle karvas kotitappio

TUTO – FPS 2-3 (0-2, 1-0, 1-1)

Tilastot

Mollivoittoisesti kauden aloittanut TUTO ei vieläkään päässyt voittojen tielle, kun sarjanousija FPS vei ottelun numeroin 2-3.

Ottelu alkoi kotijoukkueelle epäedullisesti FPS:n iskiessä vieraat johtoon, kun peliä oli ehtinyt kulua kolmisen minuuttia. TUTOn moottori köhi ja peli pyöri omassa päässä. Kotijoukkue ei saanut hyökkäyksiä aikaan. Tämä kostautui taas, kun vieraat nakuttivat taululle numerot 0-2.

Toisen erän alkupuolella molemmat joukkueet pääsivät vuorollaan koettamaan ylivoimaa, mutta numerot taululla eivät muuttuneet. Erää oli pelattu noin puolet, kun TUTO sai jälleen ylivoimamahdollisuuden. Viisikko sai ylivoimamyllyn pyörimään. Kapteeni Karlsson iski kiekon vieraiden verkkoon ja nosti hanskat kohti kattoa. Kotijoukkue sai maalista lisäenergiaa ja pelin juonesta paremmin kiinni. FPS jäähyili, ja erän lopussa alkoivat tunteetkin lämmetä kaukalossa. Erätauolle lähdettiin lukemissa 1-2.

Kolmannen erän alussa molemmilla oli paikkansa, mutta tuloksia ei maalin muodossa syntynyt. Peliä oli jäljellä nelisen minuuttia, kun kiekko löysi tiensä vieraiden maaliviivan yli, ja kotiyleisö sai ilonaihetta. Maalia mentiin vielä tarkistamaan videolta, jonka jälkeen tuomari näytti aloitusta keskelle. Tasoitusmaali merkittiin Aleksi Poikolan nimiin. Kauaa ei tasatilanteesta päästy nauttimaan, kun FPS rokotti taululle loppunumerot 2-3.

Katso ottelukooste:

 

Tuto matkaa Forssaan FPS:n vieraaksi perjantaina 9.10. Voit seurata vieraspeliä Ruutu+ -palvelusta.

Seuraava kotiottelu pelataan Marli Areenalla lauantaina 10.10. klo 17.00,  jolloin vastaan luistelee Tampereen KOOVEE. Hanki liput ennakkoon täältä.

 

Jaa eteenpäin:

MM-kisoja pelataan taas Tampereella, me lähdemme paikan päälle ja haluamme sinut matkaan mukaan! Luvassa on hyvät...

Lue lisää

Villi kortti -kierrokselta tarttui matkaan jatkopaikka kevään tosipeleihin kahdella otteluvoitolla KeuPasta. Pudotuspelit aloitetaan vierasmatsilla jo tulevana...

Lue lisää

Suomen Jääkiekkoliitto palkitsee vuosittain sarjojen pelaajia hyvistä suorituksista. Kauden 2022-2023 Mestiksen opiskelijapalkinnon on voittanut TUTO Hockeyn...

Lue lisää