Otteluraportti: TUTO tulitti maaleja kotijäällä

TUTO – K-Vantaa 6 – 2  ( 1-0, 4-1, 1-1)

Tilastot

TUTO kaatoi K-Vantaan Marli Areenan perjantain-illassa ja vei viikon ainoan ottelunsa komeasti numeroin 6 – 2. Erityisesti ottelun toinen erä oli kotijoukkueen maalijuhlaa. 

Ottelu käynnistyi TUTOn tahdissa ja vieraiden peli takkusi. Ensimmäistä tilastomerkintää saatiin kuitenkin odottaa erän viimeiselle minuutille, jolloin Timi Lehti ampui kiekon Samuel Jukurin selän taakse, vieden kotijoukkueen kuskin paikalle.

Toinen erä alkoi siitä, mihin ensimmäinen loppui. Mikko Laine ampaisi kentän poikki ja kuittasi tyylikkäästi Valtteri Virtasen syötöstä taululle numerot 2-0. Maalin makuun päässyt kotijoukkue jatkoi tulitusta, kun heti perään TUTOn oma kasvatti Mark Viitanen ajoi maalille ja heitti rystyltä kiekon pussiin. Vieraat kuitenkin kaunistelivat numeroita Aku Kinnarin onnistuessa ohittamaan Kari Piiroisen hanskakäden. Erän loppupuolella Viitanen pääsi tiukkaan läpiajoon, mutta häntä häirittiin sen verran, että tilanteesta tuomittiin rangaistuslaukaus. Maalit ovat maistuneet Viitaselle viime peleissä, joten kiekko iskeytyi tälläkin kertaa vieraiden verkkoon varmalla rystynostolla. TUTO ei ollut saanut maaleista tarpeekseen, joten Elias Karvonen pohjusti johtoasemia niittaamalla maalin edestä pussiin vielä ennen erän loppua.

Vieraat olivat erätauolla keitelleet maaliliemiä ja iskivät heti kolmannen erän alkuun taululle numerot 5-2. Myös K-Vantaa pääsi koettamaan rankkaria, mutta Piiroinen nollasi yrityksen. Lohipaidat virittelivät loppukiriä vielä kuudella kenttäpelaajalla ottelun viimeiset neljä minuuttia. K-Vantaa ei enää onnistunut maalinteossa, mutta Viitanen sen sijaan onnistui iskemään kiekon tyhjään rysään ja kirjasi itselleen hattutempun.

TUTO ja FPS pelaavat ensi viikolla back-to-back-pelit. TUTO vieraileen ensin Forssassa perjantaina 4.12.  Ottelu alkaa klo 18.30 ja se on katsottavissa Ruutu+-palvelusta. TUTO toimii isännän roolissa  lauantaina 5.12. klo 17.00, kun FPS matkaa puolestaan Marli Areenalle. Ennakkoliput matsiin saat täältä.

Ottelun huippuhetket

 

Mark Viitasen haastattelu

 

Valmentajan haastattelu

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää