Otteluraportti: TUTO taipui voittolaukauksilla KOOVEElle

TUTO – KOOVEE 3 – 4 vl ( 2-2, 0-0, 1-1, 0-0, 0-1)

Tilastot

Tasainen ottelu oli vauhdikasta ja kovaa taistoa aina voittolaukauksille saakka. KOOVEE vei lopulta ottelun nimiinsä numeroin 3 – 4.

Vieraat saivat napakan alun ottelulle, kun minuutin pelin jälkeen KOOVEE iski illan ensimmäisensä TUTOn verkkoon. Kotijoukkue ei jäänyt murehtimaan takaiskua, vaan haki ahnaasti tasoitusta. TUTO pääsi ylivoimalle ja käytti tilaisuuden hyväkseen, kun Matias Lehtonen iski kiekon kovalla rannarilla maaliin. Kauaa ei seuraavaa osumaa jouduttu odottelemaan, kun 400 Mestis-ottelun rajapyykin ylittänyt Mikko Laine naulasi juhlaottelussaan TUTOn johtoon. KOOVEE pääsi vielä erän lopussa ylivoimalle ja tasoitti taululle numerot 2-2.

Toisessa erässä peli eteni vauhdilla ja tilanteita oli molemmissa päissä, mutta maalivahdit ottivat ilmiömäisiä koppeja. TUTO selvisi kolmesta alivoimastaan takaiskuitta, joten kolmanteen erään lähdettiin tasatilanteessa.

Viimeisellä kolmanneksella TUTO jatkoi jäähypenkin lämmittämistä ja joutui taistelemaan kolmella viittä vastaan. KOOVEE käytti tilaisuutensa pussittamalla kiekon Kari Piiroisen taakse ja vieraat siirtyivät kuskin paikalle. Pelin viimeisillä minuuteilla TUTO haki tasoitusta ilman maalivahtia. Kovan painostuksen jälkeen Ville Nieminen runnoi tahtomaalin KOOVEEn verkkoon ja peli vietiin jatkoajalle. Kumpikin joukkue pääsi yrittämään jatkoilla ylivoimaa, mutta erikoistilanteissa ei maalia syntynyt. Summeri soi, joten ottelun ratkaisu siirtyi voittolaukauksille. Pelin ratkaisi KOOVEEn Matias Haaranen onnistumalla maalinteossa kahdesti, joten kaksi pistettä lähti vieraiden matkaan. 

Ottelun huippuhetket

 

TUTO matkaa huomenna lauantaina K-Espoon vieraaksi. Ottelu alkaa klo 17.00 ja se on katsovissa Ruutu+-palvelusta. Seuraava kotipeli on pe 27.11. klo 18.30, kun vastaan tulee K-Vantaa. Hanki matsin ennakkoliput täältä.

 

Jaa eteenpäin:

Naapurin Maalaiskana Oy ja TUTO ovat tehneet yhteistyösopimuksen kaudelle 2023-2024. Kauden aikana katsomme jatkoa myös seuraaville...

Lue lisää

Uusi Mestis-kausi ja ensimmäinen runkosarjaottelu lähestyy nopeasti! Olemme ymmärrettävästi saaneet paljon kyselyitä kausikorteista, jotka on tilattu...

Lue lisää

Nykyisen työntekijän siirtyessä urallaan eteenpäin, TUTO Hockey hakee organisaatioonsaPALVELUPÄÄLLIKKÖÄ TUTO Hockey pelaa kaupungin värikkäintä lätkää Kupittaalla...

Lue lisää