Otteluraportti: TUTO taipui voittolaukauksilla KOOVEElle

TUTO – KOOVEE 3 – 4 vl ( 2-2, 0-0, 1-1, 0-0, 0-1)

Tilastot

Tasainen ottelu oli vauhdikasta ja kovaa taistoa aina voittolaukauksille saakka. KOOVEE vei lopulta ottelun nimiinsä numeroin 3 – 4.

Vieraat saivat napakan alun ottelulle, kun minuutin pelin jälkeen KOOVEE iski illan ensimmäisensä TUTOn verkkoon. Kotijoukkue ei jäänyt murehtimaan takaiskua, vaan haki ahnaasti tasoitusta. TUTO pääsi ylivoimalle ja käytti tilaisuuden hyväkseen, kun Matias Lehtonen iski kiekon kovalla rannarilla maaliin. Kauaa ei seuraavaa osumaa jouduttu odottelemaan, kun 400 Mestis-ottelun rajapyykin ylittänyt Mikko Laine naulasi juhlaottelussaan TUTOn johtoon. KOOVEE pääsi vielä erän lopussa ylivoimalle ja tasoitti taululle numerot 2-2.

Toisessa erässä peli eteni vauhdilla ja tilanteita oli molemmissa päissä, mutta maalivahdit ottivat ilmiömäisiä koppeja. TUTO selvisi kolmesta alivoimastaan takaiskuitta, joten kolmanteen erään lähdettiin tasatilanteessa.

Viimeisellä kolmanneksella TUTO jatkoi jäähypenkin lämmittämistä ja joutui taistelemaan kolmella viittä vastaan. KOOVEE käytti tilaisuutensa pussittamalla kiekon Kari Piiroisen taakse ja vieraat siirtyivät kuskin paikalle. Pelin viimeisillä minuuteilla TUTO haki tasoitusta ilman maalivahtia. Kovan painostuksen jälkeen Ville Nieminen runnoi tahtomaalin KOOVEEn verkkoon ja peli vietiin jatkoajalle. Kumpikin joukkue pääsi yrittämään jatkoilla ylivoimaa, mutta erikoistilanteissa ei maalia syntynyt. Summeri soi, joten ottelun ratkaisu siirtyi voittolaukauksille. Pelin ratkaisi KOOVEEn Matias Haaranen onnistumalla maalinteossa kahdesti, joten kaksi pistettä lähti vieraiden matkaan. 

Ottelun huippuhetket

 

TUTO matkaa huomenna lauantaina K-Espoon vieraaksi. Ottelu alkaa klo 17.00 ja se on katsovissa Ruutu+-palvelusta. Seuraava kotipeli on pe 27.11. klo 18.30, kun vastaan tulee K-Vantaa. Hanki matsin ennakkoliput täältä.

 

Jaa eteenpäin:

Pudotuspelien irtoliput tulevat myyntiin perjantaina 8.3. kello 12.00. Liput matseihin myy Lippu.fi, ja poikkeuksellisesti kaikki liput...

Lue lisää

Mestarimaalivahti Petri Koivisto on poissa TUTO Hockeyn on tavoittanut suru- uutinen, seuran entinen maalivahti Petri Koivisto...

Lue lisää

TUTOn ja Ravintola Denniksen yhteistyö jatkuu myös kaudella 2024-2025! ”Olemme TUTOssa erittäin kiitollisia, että saamme jatkaa...

Lue lisää