Otteluraportti: TUTO nappasi jatkoajalla pisteen IPK:lta

TUTO Hockey – IPK 2-3 ja (0-1, 2-1, 0-0, 1-0) TILASTOT

Ottelukoosteen ja lehdistötilaisuuden löydät tekstin alta.

Iisalmen yli tuhatpäinen yleisö sai nauttia laadukkaasta jääkiekosta, jossa oli tilaa sekä joukkuepelille että yksilösuorituksille. Kannustamassa oli myös suuri joukko TUTO Rebelsejä.

Ensimmäisessä erässä TUTO oli liikkeellä hyvällä jalalla. Kova uurastus tuotti tulosta, kun Niko Ahoniemi niittasi lätyn pussiin Lassi Vanhatalon ja Alexander Nikulinin syötöistä. Maalia varjellut Conrad Mölder toimi jälleen jykevänä muurina vastustajan aikeiden edessä.

Toiseen erään tultaessa Peli-Karhut saivat juonesta paremmin kiinni. Alex Olkinuora onnistuikin tasoittamaan lukemat erän alkuminuuteilla.

Pitkään ei mesikämmenten riemu kuitenkaan kestänyt, kun Jonne Jantunen maalasi turkulaiset johtoon. Suoritusta siivittivät Aleksi Poikolan ja Eetu Vennon syötöt.

Samassa erässä maalitalkoita jatkoi vielä IPK:n uusin vahvistus, Kristian Afanasyev. Tämän tasoituksen jälkeen maalihanat pistettiin kiinni pidemmäksi aikaa.  

Kolmas erä oli kokonaisuudessaan tasainen, mutta tapahtumarikas. Mehukkaita suorituksia nähtiin kummaltakin joukkueilta, mutta maaleja ei syntynyt. TUTOn jatkoajalla osoittamasta taistelutahdosta huolimatta IPK veti piste-edun kotiin Afanasyevin illan toisella osumalla.

TUTOn sisukas karavaani suuntaa huomiseksi Kainuuseen, jossa vastaan asettuu Kajaanin Hokki. Ottelun voit katsoa Ruutu+ -palvelusta ja isolta screeniltä matsitunnelmasta pääsee nauttimaan Pubelinassa (Kirsikkatie 44).

Ottelukooste

Lehdistötilaisuus

Seuraava kotiottelu

Jaa eteenpäin:

Viimeisessä runkosarjan pelissä lauantaina 18.3. nähtiin ansaittu palkitseminen! Kultainen kypärä on Veikkauksen symboli Mestiksessä. Mestiksessä jokaisen...

Lue lisää

Runkosarja lyötiin pakettiin makoisalla 4-3 kotivoitolla Forssalaisista. Kevät kuitenkin jatkuu ja pudotuspelikevät käynnistetään Villi kortti -kierroksen...

Lue lisää

Pelipäivät Villi kortti -kierroksella ovat maanantai 20.3., keskiviikko 22.3. ja tarvittaessa torstai 23.3. Kotipelin/pelien päivämäärät selviävät...

Lue lisää