Otteluraportti: TUTO kaatoi Kiekko-Espoon jatkoajalla

TUTO – K-Espoo 2 – 1 ja. ( 0-0, 0-0, 1-1, 1-0)

Tilastot

Tasaisessa ottelussa saatiin odottaa ensimmäistä maalia kolmanteen erään saakka. Kotijoukkue voitti vähämaalisen ottelun lopulta jatkoajalla numeroin 2-1.

Otteluilta avattiin juhlallisuuksin, kun TUTOn kapteeni Jere Karlssonille karttui kaksisataa Mestis-ottelua, jotka kaikki hän on pelannut TUTO-paita päällään. Molemmat joukkueet tulivat ensimmäiseen erään energisesti kamppaillen. Maaleja ei kuitenkaan nähty, vaikka TUTO sai erän loppupuolella yhteensä kuusi minuuttia ylivoima-aikaa. TUTOn mylly pyöritti kiekkoa espoolaisten päädyssä lupaavasti muutamaan otteeseen, mutta onnistumisia ei maalin muodossa tullut. Tauolle lähdettiin maalittomassa tasatilanteessa.

Toinen erä eteni espoolaisten hienoisessa hallinnassa, vaikka TUTOkin kolisutteli maalirautoja hyökkäyspäässä. Tunnelma katsomossa oli vähintään odottava, kun kiekko ei ollut osunut pussiin kummassakaan päädyssä ja erä lähenteli loppuaan. TUTO pääsi vielä koettamaan kahden miehen ylivoimalla, mutta kiekko ei löytänyt tietään vieraiden maaliin.

Kolmas erä alkoi kiikarit taululla. Kotijoukkue pääsi heti erän alkuun ylivoimalle, jota ehti kulua vain kymmenen sekuntia, kun Elias Karvonen rikkoi kuparisen iskemällä lätyn pussiin. K-Espoo tasoitti kuitenkin puntit erän puolessa välissä, kun Konsta Kosunen löi kiekon koko ottelussa 40 kertaa torjuneen Kari Piiroisen taakse. Selvyyttä paremmuudesta ei saatu varsinaisella peliajalla, joten ottelu siirtyi jatkoille.

Jatkoajalla molemmilla joukkueilla oli tilaisuutensa, mutta lopulta ratkaisun teki läpiajoon Matias Lehtosen syötöstä ampaissut Kasper Simontaival. Voittomaali nähtiin ajassa 63:57, ja Marli Areenan yleisö sai aihetta juhlaan.

Tositoimissa TUTO on taas ensi viikon torstaina 29.10. klo 18.30 Marli Areenalla, kun vastaan tulee FPS. Hanki ennakkoliput täältä.

Kooste illan huippuhetkistä

 

TUTOn U20-joukkeelle kauden ensimmäinen voitto

TUTOn U20-joukkue löi Lahden Pelicansin aiemmin päivällä Marli Areenalla lukemin 5 – 4. Kotijoukkueen maalit iskivät Jasper Rannisto, Markus Raita, Marek Blaha sekä ylivoimalla onnistuneet Adam Kalaj ja Rayen Petrovicky. Huomenna U20-joukkue matkaa JYP:in vieraaksi Jyväskylään. Ottelu alkaa klo 15.30.

 

 

Jaa eteenpäin:

Toimitusjohtajamme Kimmo Hollmèn jakaa tilattuja kausikortteja jo tulevana torstaina 5.10. jäähallin Legenda-klubilla kello 12:00-16:00 välillä. Kausikortteja...

Lue lisää

PÄÄSYLIPPUJA VAPAUTETTU RAJATTU ERÄ 2.10. !  Kuva: Tiia Mahkonen

Lue lisää

TUTO ja Jesse Helander ovat sopineet pelaajan siirtymisestä loppukauden ajaksi ulkomaille, nimittäin RedBull Hockey Juniorsin riveihin...

Lue lisää