Otteluraportti: TUTO kaatoi K-Espoon ja jatkaa seitsemän ottelun voittoputkeaan

TUTO – K-Espoo 2 – 1  (1-1, 1-0, 0-0)

Tilastot

Maajoukkuetauolta palannut TUTO vei täydet pisteet tasaisessa ottelussa. TUTOn voittoputki venyi jo seitsemän ottelun mittaiseksi, kun K-Espoo kaatui Marli Areenalla numeroin 2-1.

Kotijoukkue sai otteluun huonoimman mahdollisen alun, kun espoolaisten Erik Autio helisytti TUTOn maaliverkkoa jo kahdeksan sekuntia siitä, kun kiekko oli tippunut jäähän. Vieraat pyörittivät peliä ja kotijoukkueella oli erän alussa käynnistysvaikeuksia. Ottelun vanhetessa alkoi myös TUTON moottori lämpenemään. TUTO pääsi ylivoimalle erän viime minuuteilla ja Jonne Jantunen iski hienon syöttökuvion päätteeksi taululle numerot 1 – 1.

Toinen erä alkoi tasaisissa tunnelmissa, mutta vaarallisia tilanteita ei kummassakaan päädyssä syntynyt. Molempien joukkueiden ollessa vajaamiehisiä, pääsi Olli Valtola karkaamaan läpiajoon jäälle auenneen tilan siivittämänä, mutta kuti ei aivan osunut ja kiekko kimposi tolpasta ulos. Erän loppupuolella Ville Nieminen pääsi yksinään espoolaisten maalin eteen ja niittasi kiekon varmasti pussin perälle, vieden TUTOn 2-1-johtoon.

Kolmannen erän alussa TUTO viljeli pitkiä kiekkoja, eikä peli ottanut käynnistyäkseen. Kotijoukkueen peli-ilme piristyi taas erän loppua kohden, mutta peliväline ei enää osunut vastustajan verkkoon.  Pelin viimeisellä minuutilla Mac Holloway passitettiin jäähylle väkivaltaisuudesta, ja TUTO joutui puolustamaan tiukkaa johtoaan kahden miehen vajaalla, kun espoolaismaali ammotti tyhjillään. Kari Piiroinen piti kuitenkin TUTOn maalin puhtaana, joten täydet kolme pistettä jäivät Kupittaalle, loppunumeroiden ollessa 2-1.

Katso ottelun huippuhetket:

 

TUTO matkaa huomenna perjantaina K-vantaan vieraaksi. Ottelu alkaa klo 18.30 ja se on katsovissa Ruutu+-palvelusta. Kotona Marli Areenalla pelataan taas pe 20.11. klo 18.30, kun vastaan tulee Koovee. Hanki matsin ennakkoliput täältä.

 

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää