Otteluraportti: TUTO joutui taipumaan voittolaukauksilla

TUTO – K-Vantaa 2 – 3 vl (1-0, 1-2, 0-0, 0-0, 0-1)

Tilastot

TUTO otti kevätkauden ensimmäisen pisteensä, kun voittajaa ei löytynyt varsinaisella peliajalla K-Vantaata vastaan. Tasainen matsi venyi voittolaukauksille, joissa lohipaidat olivat parempia.

TUTO sai otteluun hyvän startin. Kahden minuutin pelin jälkeen Okko Kangasniemi syötti kiekon kentän poikki Jonne Jantuselle, joka iski taululle numerot 1-0, ja TUTO siirtyi ottelussa johtoon. Ottelu eteni tasaisissa tunnelmissa, mutta ilman suurempia maalipaikkoja. TUTO pääsi kahdesti kokeilemaan ylivoimaa, mutta kiekko ei löytänyt tietään lohipaitojen maaliin. Kotijoukkue joutui vuorostaan jäähyistunnolle hieman ennen taukosummeria, joten toiseen erään lähdettiin TUTOn osalta vajaamiehisenä.

Alivoima selvitettiin ilman vaaranpaikkoja ja erä jatkui tasakentällisin. TUTO sai painetta aikaan hyökkäyspäässä. Pyöritys palkittiin, kun Kangasniemi niittasi Mestis-uransa ensimmäisen maalin vieden kotijoukkueen kahden maalin johtoon. Syötön Kangasniemen lapaan tarjoili Aleksi Poikola. Erän ohitettua puolivälinsä K-Vantaa kavensi numeroita, kun videotarkastuksen jälkeen Erkka Seppälän maali hyväksyttiin, ja aloitus vietiin keskiympyrään. Vieraat tulivat vielä ylivoimalla tasoihin ennen erän loppua.

Ratkaisua lähdettiin hakemaan kolmannessa erässä tasatilanteessa. Molemmat joukkueet pääsivät kertaalleen kokeilemaan ylivoimaa erän alkupuolella, mutta numerot taululla säilyivät. Erän lopulla K-Vantaa sai pyörityksen aikaan TUTOn puolustuspäässä ja kotijoukkue käytti aikalisänsä. Lohipaidat joutuivat rikkomaan, kun kellossa oli jäljellä enää kahdeksan sekuntia. Ratkaisua ei varsinaisella peliajalla nähty, joten ottelu siirtyi jatkoille neljällä kolmea vastaan. Niin ylivoima kuin jatkoaikakin olivat tuloksettomia, joten ottelu vietiin voittolaukauksille. K-Vantaa oli rankkarikisassa parempi, joten ottelusta TUTOn hanskaan jäi yksi piste. 

TUTO jatkaa pelejään kotona Marli Areenalla perjantaina 12.3., kun vastaan tulee Tampereen KOVEE. Ottelu alkaa klo 18.30 ja se on katsottavissa Ruutu+-palvelusta.

Ottelun huippuhetket:

 

 

 

 

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää