Otteluraportti: Tiukka jatkoaikatappio runkosarjan viimeisessä ottelussa

TUTO Hockey – K-Vantaa

3-4 ja (1-0, 2-1, 0-2, 0-1)

Tilastot 

TUTO ei saanut kirittyä voittoa alleen ennen pudotuspelejä, vaan K-Vantaa vei ottelun jatkoajalla numeroin 3-4. Näin ollen puolivälieriin TUTOlle vastaan tulee IPK.

Ottelu alkoi vauhdikkaasti ja ensimmäinen maali nähtiin puoli minuuttia siitä, kun kiekko oli tippunut jäähän. TUTOn hyökkääjä Erik Embrich luisteli läpiajoon ja nosti kiekon varmasti ohi K-Vantaan maalia vartioineen Niku Halla-Ahon. Syöttöpisteen itselleen kirjautti kotijoukkuuen maalivahti Conrad Mölder. Molemmat joukkueet saivat kokeilla ylivoimaa kertaalleen, mutta erikoistilanteet eivät tuottaneet tulosta. TUTO pääsi erän aikana herkullisille maalipaikoille, mutta kiekko ei löytänyt tietään vieraiden verkon perukoille.

Toinen erä alkoi samoissa tunnelmissa kuin ensimmäinenkin. Eetu Elo laukoi taululle numerot 2-0, kun erää oli ehtinyt kulua vajaa minuutti. K-Vantaa kolisutteli TUTO-maalin tolppia, mutta kotijoukkue onnistui vielä erän lopussa, kun Ville Nieminen maalasi Niko Ahoniemen syötöstä. Kauaa ei Marli Areenalla ehditty riemuita kolmen maalin johdosta, kun lohipaidat kavensi vielä ennen erätaukoa 3-1-tilanteeseen.

TUTOn johtoasema suli kolmannessa erässä, kun K-Vantaan Joonas Niemelä osui kahdesti ja toi vieraat tasoihin. Ratkaisua lähdettiin hakemaan jatkoajalta, jossa molemmilla joukkueilla oli paikkansa. Isäntien maalilla Mölder torjui ottelussa kaikkiaan 36 kertaa, mutta lopulta vieraat saivat ujutettua kiekon TUTO-veskan taakse ja veivät ottelun numeroin 3-4.

TUTO lähtee lauantaina haastamaan Iisalmen Peli-Karhuja puolivälierien ensimmäisessä ottelussa. Vieraspelin näet 14.3. klo 17.00 Ruutu+  -palvelussa tai isolta screeniltä Pubelinassa

Marli Areenalla playoff-kiekko tippuu jäähän ensimmäisen kerran maanantaina 16.3. klo 18.30. Hanki playoff-kausikortti täältä.

Ottelukooste

Lehdistötilaisuus

Haastattelu

Seuraava kotiottelu

Jaa eteenpäin:

MM-kisoja pelataan taas Tampereella, me lähdemme paikan päälle ja haluamme sinut matkaan mukaan! Luvassa on hyvät...

Lue lisää

Villi kortti -kierrokselta tarttui matkaan jatkopaikka kevään tosipeleihin kahdella otteluvoitolla KeuPasta. Pudotuspelit aloitetaan vierasmatsilla jo tulevana...

Lue lisää

Suomen Jääkiekkoliitto palkitsee vuosittain sarjojen pelaajia hyvistä suorituksista. Kauden 2022-2023 Mestiksen opiskelijapalkinnon on voittanut TUTO Hockeyn...

Lue lisää