Otteluraportti: Tiukka jatkoaikatappio runkosarjan viimeisessä ottelussa

TUTO Hockey – K-Vantaa

3-4 ja (1-0, 2-1, 0-2, 0-1)

Tilastot 

TUTO ei saanut kirittyä voittoa alleen ennen pudotuspelejä, vaan K-Vantaa vei ottelun jatkoajalla numeroin 3-4. Näin ollen puolivälieriin TUTOlle vastaan tulee IPK.

Ottelu alkoi vauhdikkaasti ja ensimmäinen maali nähtiin puoli minuuttia siitä, kun kiekko oli tippunut jäähän. TUTOn hyökkääjä Erik Embrich luisteli läpiajoon ja nosti kiekon varmasti ohi K-Vantaan maalia vartioineen Niku Halla-Ahon. Syöttöpisteen itselleen kirjautti kotijoukkuuen maalivahti Conrad Mölder. Molemmat joukkueet saivat kokeilla ylivoimaa kertaalleen, mutta erikoistilanteet eivät tuottaneet tulosta. TUTO pääsi erän aikana herkullisille maalipaikoille, mutta kiekko ei löytänyt tietään vieraiden verkon perukoille.

Toinen erä alkoi samoissa tunnelmissa kuin ensimmäinenkin. Eetu Elo laukoi taululle numerot 2-0, kun erää oli ehtinyt kulua vajaa minuutti. K-Vantaa kolisutteli TUTO-maalin tolppia, mutta kotijoukkue onnistui vielä erän lopussa, kun Ville Nieminen maalasi Niko Ahoniemen syötöstä. Kauaa ei Marli Areenalla ehditty riemuita kolmen maalin johdosta, kun lohipaidat kavensi vielä ennen erätaukoa 3-1-tilanteeseen.

TUTOn johtoasema suli kolmannessa erässä, kun K-Vantaan Joonas Niemelä osui kahdesti ja toi vieraat tasoihin. Ratkaisua lähdettiin hakemaan jatkoajalta, jossa molemmilla joukkueilla oli paikkansa. Isäntien maalilla Mölder torjui ottelussa kaikkiaan 36 kertaa, mutta lopulta vieraat saivat ujutettua kiekon TUTO-veskan taakse ja veivät ottelun numeroin 3-4.

TUTO lähtee lauantaina haastamaan Iisalmen Peli-Karhuja puolivälierien ensimmäisessä ottelussa. Vieraspelin näet 14.3. klo 17.00 Ruutu+  -palvelussa tai isolta screeniltä Pubelinassa

Marli Areenalla playoff-kiekko tippuu jäähän ensimmäisen kerran maanantaina 16.3. klo 18.30. Hanki playoff-kausikortti täältä.

Ottelukooste

Lehdistötilaisuus

Haastattelu

Seuraava kotiottelu

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää