Otteluraportti: Revanssimatsista piste kotiin viemisiksi

K-Espoo – TUTO Hockey 3-2 JA

(2-1, 0-1, 0-0, 0-1) Tilastot 

TUTO avasi kauden pistetilin tiukassa ottelussa, jonka voittaja selvisi vasta jatkoajalla. Loppulukemat 3-2 K-Espoon hyväksi.

Ensimmäinen erä käynnistyi TUTOn kannalta terhakkaasti, kun Aleksi Poikola niittasi lätyn pussiin ottelun neljännellä minuutilla. Kaunista ylivoimamaalia olivat petaamassa Waltteri Hopponen ja Jere Karlsson. Tasainen kamppailu jäällä jatkui erään puoleenväliin, jolloin espoolaiset tulivat rinnalle Kurtis Mcleanin tekemän maalin myötä. Valitettavasti takaiskut eivät päättyneet tähän, sillä Niki Kaila ehti vielä siirtää kotijoukkueen johtoon alivoimamaalilla.

Toinen kolmannes pyörähti käyntiin TUTOn pelatessa alivoimalla. K-Espoon hyökkäysyritykset kestettiin kuitenkin kunnialla. Omalla ylivoimavuorollaan riemua Auran rannoille toi Juho Mäkelän taituroima tasoitusmaali, jossa syöttäjinä toimivat Mikko Laine ja Matias Lehtonen. Lisäosumia ei nähty kummassakaan päädyssä, mutta taiturimaisia torjuntoja sitäkin enemmän – erityisesti TUTOn maalia vartioineen Kari Piiroisen toimesta.

Viimeinen erä tarjoili tasaisuutta ja maalittomuutta, vaikka TUTOn paikat olivat hivenen parempia. Jatkoajan julma todellisuus oli tällä kertaa espoolaisten puolella, kun Erik Autio onnistui survomaan ratkaisumaalin turkulaisten verkkoon.

TUTO jatkaa kauden avausvoiton metsästämistä jo huomenna, kun vieraaksi saapuu FPS. Kymppitien paikallistaisto alkaa Marli Areenalla kello 18.30, ja liput voit ostaa ennakkoon täältä.

Katso ottelun huippuhetket

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää