Otteluraportti: Pisteet jäävät Vantaalle numeroin 5-4

Kiekko-Vantaa – TUTO Hockey 5-4 (2-2, 2-0, 1-2)

Tilastot

K-Vantaa katkaisee tappioputkensa TUTOn kustannuksella. Lue raportti ja katso kooste.

Ensimmäisen erän alku oli turkulaisten kannalta tahmainen. Lohipaidat ehtivät karata jo kahden maalin johtoon, Erkka Seppälän ja Jolle Nikanderin osumilla. Onneksi TUTOn yskivään koneeseen saatiin uutta öljyä, joka vaikutti virkistävän koko miehistöä.  

Runsaan vartin peliajan kohdalla Valtteri Ilomäki iski kauniin kavennuksen Elias Karvosen aloitusvoitosta. Tasoihin tultiin parin minuutin päästä, kun Mac Hollowell niittasi ensimmäisen Mestis-maalinsa verkon perukoille. Syötöt tarjoilivat Olli Valtola ja Jesper Larinmaa. Näin peli oli jälleen uusi.

Täten toiseen erään lähdettiin tasatilanteessa, jota tosin ehti kestää vain kolmisen minuuttia. K-Vantaa hyödynsi ylivoimansa ja siirtyi 3-2 johtoon Eetu Peltolan maalilla. Vaikka pelitapahtumat pysyivät tasaväkisinä, Oliver Kiljusen onnistuminen pidensi TUTOn takaa-ajomatkaa entisestään. Samalla kaukalossa kuumenivat tunteet, jotka näkyivät myös tuomituissa jäähyminuuteissa.  

Kolmannen erän alkuminuutteina valonpilkahdukset olivat turkulaisleirissä vähissä. Oliver Kiljunen vei toisella maalillaan ylivoimaa pelanneet lohipaidat jo 5-2 johtoon. Ryhtiliikkeen tuli siis olla melkoinen, mikäli pisteitä haluttiin tuoda Kupittaalle kotiinviemisiksi.

TUTO kuitenkin kaivoi taistelutahtonsa tyylikkäästi naftaliinista ja toinen kenttä antoi todellisen myrskyvaroituksen. Ensin saatiin nauttia Mac Hollowellin toisesta osumasta, jonka taustavoimina toimivat Matias Lehtonen ja Elias Karvonen. Maalin päähän päästiin Matias Lehtosen suorituksella, jota tukivat Mac Hollowell ja Aleksi Poikola.

Viimeisen minuutin rutistuksessa käytiin erittäin lähellä tasoitusta, mutta valitettavasti kotijoukkue piti pintansa. Pisteet jäivät Vantaalle, mutta pienimmällä mahdollisella marginaalilla.

Katso ottelun huippuhetket

Uutta voittoputkea starttaillaan ensi keskiviikkona Forssassa. Ottelu alkaa kello 18.30 ja voit seurata sitä Ruutu+ -palvelusta. Kotijäille palataan perjantaina 20.11. klo 18.30, kun vastaan luistelee KOOVEE. Ennakkoliput saat täältä.

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää